:shock: ajajaj, tak patrze na te fotki i nie moge uwierzyć, takie ładne auto było :cry:
ps: zdrówka już życzyłem
All yoU neeD Is - UFOtm - Update 05.2007 i jej koniec
Szczególnie jak się spojrzy na 1 strone, tam gdzie UFOtm opisał wszystkie mody.... Szkoda kasy która na to wszystko poszła... No ale zdrowie ważniejsze, dobrze że nic poważnego się nie stało.... A jakby walnęli czołowo w TIRa??? To by dopiero była tragedia. Trzymajcie się chłopaki i wracajcie szybko do zdrowia.
Pozdro
Pozdro
Chcesz się założyć :?: Znam kilka yarisów i corolli, które były skasowane do środkowego słupka z trupem na miejscu, które jezdzą z powrotem po drogach publicznychDoc pisze:Kawalarz. Toć ona wygląda jak po czołówce z inter city.jmm pisze:Jeszcze tak mocno skasowana nie jest, gdyby mozna było więcej na takim aucie zarobić, to znam zakład blacharski, który zrobił by z tego nówkę nie śmiganą. :lol:
Oczywiscie przód został dospawany od odpowiedniego auta, ktore zostało walniete tyłem
mojego kolegi ojciec jest mechankiem i widywałem u niego samochody które były znacznie bardziej skasowane a teraz sa jak nowe. on sam ma bmw 7 która wygladała jak puszka po piwie zgnieciona a dokładniej było wymuszenie i ją prawie na pół przecieło drugie auto potem jeszcze jedno w nią walneło a teraz jest jak nowa.jmm pisze:Doc napisał/a:
jmm napisał/a:
Jeszcze tak mocno skasowana nie jest, gdyby mozna było więcej na takim aucie zarobić, to znam zakład blacharski, który zrobił by z tego nówkę nie śmiganą. :lol:
Kawalarz. Toć ona wygląda jak po czołówce z inter city.
Chcesz się założyć :?: Znam kilka yarisów i corolli, które były skasowane do środkowego słupka z trupem na miejscu, które jezdzą z powrotem po drogach publicznych
Oczywiscie przód został dospawany od odpowiedniego auta, ktore zostało walniete tyłem
naprawde to audi jest do uratowania
Tylko szczerze mówiąc nie chciał bym jeździć takim autem :mrgreen:morus pisze:mojego kolegi ojciec jest mechankiem i widywałem u niego samochody które były znacznie bardziej skasowane a teraz sa jak nowe. on sam ma bmw 7 która wygladała jak puszka po piwie zgnieciona a dokładniej było wymuszenie i ją prawie na pół przecieło drugie auto potem jeszcze jedno w nią walneło a teraz jest jak nowa.jmm pisze:Doc napisał/a:
jmm napisał/a:
Jeszcze tak mocno skasowana nie jest, gdyby mozna było więcej na takim aucie zarobić, to znam zakład blacharski, który zrobił by z tego nówkę nie śmiganą. :lol:
Kawalarz. Toć ona wygląda jak po czołówce z inter city.
Chcesz się założyć :?: Znam kilka yarisów i corolli, które były skasowane do środkowego słupka z trupem na miejscu, które jezdzą z powrotem po drogach publicznych
naprawde to audi jest do uratowania