[Wrocław]Zloty i Spoty spot odbędzie sie 02.02.14
No no jak ta władza do głowy uderza :mrgreen:goldi j51 pisze:Dokładnie na razie przymknąłem oko na te ogłoszenie ale jest specjalny dział do tego typu spraw i do puki żaden z kolegów Moderatorów nie zwróci mi uwagę to ogłoszenia na razie zostawiam ale następne będę usuwał
skoro Jarek nic nie odwołał to spot aktualny <ok>
Coś mi to zalatuje spamem ale kij <:P>Bartek90 pisze:Hahah
Szykuje się ktoś na Zlot w Bielawie??? Jest to odpowiedz na zeszło roczny zlot VAG w świdnicy. Jak DJ_Tomek opowie mi wsio co się dowiedział to postawie grubsze info oczywiście jeśli mnie ktoś nie ubiegnie wczesniej. Bo jak na razie to tylko data jest znana i tam siakieś jeszcze informacje podają. Tutaj można co nieco poczytać http://www.vwdolnyslask.pl/ Pozdro
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Zbyniu ja na 100% będę w Bielawie:) w końcu moje okolice:) a jutro mam gadać z Agnieszką z Clevert'a więc będę miał nową paczkę informacji:) jak coś napisze tutaj albo założę nowy temat:)
Pozdrawiam
PS.
Goldi dziękuję za ten wpis na czerwono:) przyznaję, sam czasem piszę jakieś OT ale no kurde bez przesady nie..
Pozdrawiam
PS.
Goldi dziękuję za ten wpis na czerwono:) przyznaję, sam czasem piszę jakieś OT ale no kurde bez przesady nie..
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Bartku zapraszam do Bielawy:) maturę najlepiej się pisze po uprzednim zalaniu pały:P
a co do paczki informacji na temat zlotu VAG w Bielawie to jakoś tak wyszło że Agnieszka z Cleverta odbiła piłeczkę do Pawła z VW Dolny Śląsk i ma się ze mną kontaktować ten Paweł ale kie to nastąpi to nie mam pojęcia - miało to być już dzisiaj, czekałem a tu PUPA:/
a co do tematu o Bielawie to się założy jak już będzie coś więcej wiadomo bo teraz to w sumie tylko data jest znana i kilka informacji o atrakcjach (www.vwdolnyslask.pl)..
Pozdrawiam i do zobaczenia w niedzielę:)
PS.
jak coś będę wiedział więcej niż wiem to się podzielę..
a co do paczki informacji na temat zlotu VAG w Bielawie to jakoś tak wyszło że Agnieszka z Cleverta odbiła piłeczkę do Pawła z VW Dolny Śląsk i ma się ze mną kontaktować ten Paweł ale kie to nastąpi to nie mam pojęcia - miało to być już dzisiaj, czekałem a tu PUPA:/
a co do tematu o Bielawie to się założy jak już będzie coś więcej wiadomo bo teraz to w sumie tylko data jest znana i kilka informacji o atrakcjach (www.vwdolnyslask.pl)..
Pozdrawiam i do zobaczenia w niedzielę:)
PS.
jak coś będę wiedział więcej niż wiem to się podzielę..