[Audi 80 All] zegarek elektroniczny UN4 do VDO
[Audi 80 All] zegarek elektroniczny UN4 do VDO
Jak w temacie czy zegarem z obrotka UN4 będzie pasował do obrotka VDO
a czy duze sa roznice w zegarku elektronicznym vdo a un4? bo u mnie w ogole nie ma zegarka w obrotomierzu (liczniki vdo). zakupilem obrotomierz z zegarkiem un4. juz tu napisano ze nie pasuje. ale czy da rade to jakos dopasowac sam zegarek z un4 do vdo tak zeby dzialalo i nie bylo lipy? moze wystarczy dopasowac jedynie ta biala podstawke pod obrotomierzem? nie mam niestety mozliwosci przelozenia samego wyswietlacza
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Muszę Cie kolego zmartwić, bo za nic w świecie obrotek UN4 benzyna lub TDI nie będzie współpracował z zwykłym Dieslem :evil:
Jedyne wyjście, to przekładka zegarka UN4 do podstawki i obrotomierza VDO, Labielowi się to udało, tylko że wymaga nieco cierpliwości :roll:
Ja mam problem z wylanym zegarkiem w swoim obrotku VDO, kombinuje nad zdobyciem samego zegarka lub taniego obrotka UN4 żeby z niego wybebeszyć zegarek i przełożyć, ale skoro samo LCD pasuje, to może wystarczy samo LCD przełożyć ?
Słyszałem, że podobno te z UN4 sie nie wylewają, prawda to ?
Jedyne wyjście, to przekładka zegarka UN4 do podstawki i obrotomierza VDO, Labielowi się to udało, tylko że wymaga nieco cierpliwości :roll:
Ja mam problem z wylanym zegarkiem w swoim obrotku VDO, kombinuje nad zdobyciem samego zegarka lub taniego obrotka UN4 żeby z niego wybebeszyć zegarek i przełożyć, ale skoro samo LCD pasuje, to może wystarczy samo LCD przełożyć ?
to ze nie bedzie dzialal obrotek un4 w moim samochodzi to dawno wiedzialem i nie o to pytalem. u siebie kupilem wylany zegarek vdo i sprawny un4. przelozylem do vdo wyswietlacz z un4 i wszystko zamontowalem w swoim liczniku. dziala w 100%
z tego co porownywalem to caly zegarek un4 wcale nie jest duzo wiekszy od vdo wiec podejrzewam ze przy odrobinie rezania szlo by go zaadoptowac do obrotomierza vdo
z tego co porownywalem to caly zegarek un4 wcale nie jest duzo wiekszy od vdo wiec podejrzewam ze przy odrobinie rezania szlo by go zaadoptowac do obrotomierza vdo
Sam wyświetlacz beż problemu przełożysz jak chcesz mogę ci nawet fotostory zrobić jak ja to robiłem u siebie.
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Ty macie link do fotostory jeżeli ktoś by potrzebował
https://audi80.pl/b3-b4wymiana-elekt ... htm#435743
https://audi80.pl/b3-b4wymiana-elekt ... htm#435743