Audi 90 2.3E koniec histori,audi spalone:(
no standard,chlopaki się męczą nad 215/40,jeszcze mam tylko jeden problem ucieka mi gdzieś z tyłu BP,ale damy rade,gleba ma jedną wadę,gumy strasznie piszczą,miejmy nadzieję że się ułoża
mam jeszcze w planie zdjąć dekiel (przy okazji będę miał szybszy od Duo :mrgreen: )przy silniku i zobaczyć w jakim stanie są szklanki,silnik też musi mieć jad,jak to Miodek mówi ale mruczy...
mam jeszcze w planie zdjąć dekiel (przy okazji będę miał szybszy od Duo :mrgreen: )przy silniku i zobaczyć w jakim stanie są szklanki,silnik też musi mieć jad,jak to Miodek mówi ale mruczy...
Ostatnio zmieniony 09 mar 2010, 17:11 przez pandamix, łącznie zmieniany 1 raz.
Na Borbecie turlamy się w lecie <ok>
Z lakierem to tak jak rozmawialiśmy... wystarczy że trochę się ociepli :mrgreen:
-40 wystarczająco... niżej nie trzeba <ok>
Taaa... momentami to się zapominałem... prowadziłem jak swoją <yes>
A Boczek dostał baty... ja jeszcze miałem czym muskać.....a on już ni <rotfl2> Wruuuuuuuu Haaaaaa :mrgreen:
Z lakierem to tak jak rozmawialiśmy... wystarczy że trochę się ociepli :mrgreen:
-40 wystarczająco... niżej nie trzeba <ok>
Taaa... momentami to się zapominałem... prowadziłem jak swoją <yes>
A Boczek dostał baty... ja jeszcze miałem czym muskać.....a on już ni <rotfl2> Wruuuuuuuu Haaaaaa :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 09 mar 2010, 17:13 przez MIODEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Damian elegancko teraz jest. Popracujecie z Łukaszem nad lakierem (na zdjęciach wygląda dobrze). Domyślam się, że w rzeczywistości troszkę gorzej. Skóra, US tył, przód obrysówki. Podoba mi się to. Do tego gleba i ładne koło z naciągiem.
Jak dla mnie zostało Ci założyć ringi na zegary, dodać dodatkowe VDO i latać.
P.S. Zrób coś z tą podsufitką bo całkiem Ci odpadnie.
Pozdro.
Jak dla mnie zostało Ci założyć ringi na zegary, dodać dodatkowe VDO i latać.
P.S. Zrób coś z tą podsufitką bo całkiem Ci odpadnie.
Pozdro.
kolczat skąd ?? ze swojego auta.... i nie widzę żadnych cudów na kiju...
http://img517.imageshack.us/gal.php?g=czarnuch.jpg
http://img517.imageshack.us/gal.php?g=czarnuch.jpg