[b4 1Z] Pomoc w wyborze amortyzatorów
[b4 1Z] Pomoc w wyborze amortyzatorów
Witam,
ostatnio zauważyłem że z przedniego amortyzatora wystrzelił olej.
Co sądzicie o amortyzatorach firmy "Kayaba" takich jak na tej aukcji:KAYABA
Do Warszawy mam blisko także akurat te bym zamawiał.
ostatnio zauważyłem że z przedniego amortyzatora wystrzelił olej.
Co sądzicie o amortyzatorach firmy "Kayaba" takich jak na tej aukcji:KAYABA
Do Warszawy mam blisko także akurat te bym zamawiał.
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
kupilem w zeszlym roku bilstaina za 300 sztuka po trzech dniach jeden sie rozciekl, pojechalem na zwrot patrze a na scianie oparte same sachsy i bilstainy... dodam ze nie byly ze skroconym skokiem a moja gleba nie byla nawet wtedy w planach... moj ojciec kupuje jakies byle jakie z allegro za 90 zeta para, jezdzi po 30k km i dopiero wymienia... znowu na takie same bo uwaza ze nie oplaca sie kupowac jakis drogich markowych bo to i tak jest taki sam tajwanski hlam... ja kupuje teraz ta-technix ale tylko ze wzgledu na to ze musze miec skrocony skok...
lipne towary u nas są i choć by nie wiem jak się dziwnie i poważnie nazywały i tak to będzie gówno warte jedyna rada jechać na zachodnią granicę i kupić to pewnie będą działać wiem bo parę razy to przerabialiśmy w zeszłym roku syn do golfa kupił w focie sachsy to po wymianie była jedna padaka kanapa a ja kiedyś kupiłam za parę złotych firmy( hart )do polówki i dwa lata pięknie działają tak że marką już nie można się kierować przynajmniej w polszy (złodziejstwo na każdym kroku)
kolczat, dokładnie to mam te Gt cup line ale to chyba to samo jest.Sorry za wprowadzenie w błąd.Coś mi się nie zgadzało z nazwą i sprawdziłem dzisiaj.Od siebie ten zawias mogę polecić.Koszta są niewielkie a zawias daje radę.Nadal sprawuje się dobrze a autem troszkę km już przelatałem.dziwie się tylko że firmy typu GT cup line,Mts czy tam Ta technix czy jak to tam się nazywa nie robią gwintu do 80-tek.
kolczat, no masz rację.Ja tam nie mogę tego zrozumieć.Popyt na gwint do B4 na pewno by był z uwagi na dużą lukę na rynku odnośnie ceny. W tej chwili najtańszy gwint to koszt chyba coś koło 2,5 koła.Więc któraś z tych firm typu GT cup line,mts czy ta technix mogła by zacząć w końcu produkować gwinty.