[1.9TDI 1Z] Ogrzewanie - problem.
-
- Forum Audi 80
Sorry ale dalej nie wiem czemu nawiew z tyłu pod siedzeniem tak słabo wieje czy tak musi być. na 4 lekko naprawde lekko dmucha pod siedzeniem. Ogólnie ogrzewanie grzeje super. tylko potencjometr zaczyna mi nawalać i nie działa 3 bieg mam pytanie do tego również czy potencjometr jest na panelu sterowania czy na silniku dmuchawy
tam zawsze słabo wieje bo to jest daleko od wentylatora, a po drodze masz inne otwory wentylacyjne. aby uzyskać maksymalną siłę nadmuchu na nogi pasażerów z tyłu zrób tak: ustaw nawiew na nogi pokrętłem, pozamykaj wszystkie kratki nadmuchu na twarz (te z lewej, po śroku oraz z prawej) i wtedy włącz wentylator na maksymalną moc.maciejmojusz pisze:dalej nie wiem czemu nawiew z tyłu pod siedzeniem tak słabo wieje czy tak musi być. na 4 lekko naprawde lekko dmucha pod siedzeniem.
<bylo> wiele razy więc <szukaj>maciejmojusz pisze:. tylko potencjometr zaczyna mi nawalać i nie działa 3 bieg mam pytanie do tego również czy potencjometr jest na panelu sterowania czy na silniku dmuchawy