AUDI 80 b2 coupe by Mlody321
AUDI 80 b2 coupe by Mlody321
Witam wszystkich szczęśliwych posiadaczy audi.
Narazie fotek jeszcze nie mam poniewaz autko zostało w 2003 roku zabrane przez policje. Walczyłem o nie 3 lata i nie chcieli odac bo niby kradzione i tu nagle wczoraj po 8 latach dostaje list z prokuratury ze autko mozna odebrac z parkingu policyjnego :D:D Dokumenty juz zlozone teraz tylko czekam az zadzwonia i jade z laweta :D.
Zanim je zabrali przeszło cxałkowity remont blacharki został położony nowy lakier fioletowa perła , gril z przodu wspawany od b4 jedynie przedniego zderzaka nie zdazylem zrobić ale teraz bedzie czas Autko stoi na 15 calowych felgach z rantem, pewnie teraz pujdą do polerowania a środek na czarno.
Jak tylko je odzyskam wrzuce fotki.
Narazie fotek jeszcze nie mam poniewaz autko zostało w 2003 roku zabrane przez policje. Walczyłem o nie 3 lata i nie chcieli odac bo niby kradzione i tu nagle wczoraj po 8 latach dostaje list z prokuratury ze autko mozna odebrac z parkingu policyjnego :D:D Dokumenty juz zlozone teraz tylko czekam az zadzwonia i jade z laweta :D.
Zanim je zabrali przeszło cxałkowity remont blacharki został położony nowy lakier fioletowa perła , gril z przodu wspawany od b4 jedynie przedniego zderzaka nie zdazylem zrobić ale teraz bedzie czas Autko stoi na 15 calowych felgach z rantem, pewnie teraz pujdą do polerowania a środek na czarno.
Jak tylko je odzyskam wrzuce fotki.
o mój boże siedem lat nie palone nie ruszane z miejsca aż strach ale życzę ci powodzenia z tym autem bo z opisu wynika ze już w to auto zainwestowałeś "troszkę" kasy i czasu. mam nadzieje ze przynajmniej odzyskasz auto i może wyszarpiesz coś od państwa za rekompensatę tych straconych lat tłuczenia się po naszych dziurawych drogach
pozdro
pozdro
Re: AUDI 80 b2 coupe by Mlody321
mlody321 pisze:... gril z przodu wspawany od b4
:shock: :shock: :shock: uuuu to może lepiej tego nie pokazuj.