[Coupe B3 NG by KaZi_2005] Czerwone Coupe
... Miodek a coś Ty się taki zielony się zrobiłMIODEK pisze:Czarna dziura fajna sprawa, zwłaszcza w nocy jak jest zrobione podświetlenie i wszystko ładnie świeci
A ten guziczek to jest czasami na allegro - cena 50 zł :shock:
edit by Miodek
Zadanie bojowe mam, mianowicie walka ze spamem
Ostatnio zmieniony 03 lut 2010, 19:45 przez grinch, łącznie zmieniany 1 raz.
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Miodek moderatorem hahahhahahaha jacieniemoge :mrgreen:
edit by Miodek
Co w tym śmiesznego ? :roll:
Wojtek super kupcia, powiedziałbym że czołówka na forum, ale póki ng nie zacznie jeździć jak 136 koni to nie powiem, wpadam jutro zobacze co działasz. :mrgreen: :mrgreen:
Ori kołpaki to super sprawa, szczególnie w przypadku B3. W B4 wole piętnastocalową stal.
edit by Miodek
Co w tym śmiesznego ? :roll:
Wojtek super kupcia, powiedziałbym że czołówka na forum, ale póki ng nie zacznie jeździć jak 136 koni to nie powiem, wpadam jutro zobacze co działasz. :mrgreen: :mrgreen:
Ori kołpaki to super sprawa, szczególnie w przypadku B3. W B4 wole piętnastocalową stal.
Ostatnio zmieniony 05 lut 2010, 22:48 przez Krycha, łącznie zmieniany 1 raz.
Buahahah, przyznaj sie kto cie w to wrobil :?: <rotfl2>AUDI_A6 pisze:Miodek moderatorem hahahhahahaha jacieniemoge
Milej walki z wiatrakami, tylko kija nie połam :mrgreen:grinch pisze:Zadanie bojowe mam, mianowicie walka ze spamem
Fajne czerwone coupe NG z fajnymi kolpaczkami, buziak dla kierownika <usmiech> :->
Guziczek fajny gadżet jak go zobaczyłem to uznałem że MUSZE go miećMIODEK pisze:Czarna dziura fajna sprawa, zwłaszcza w nocy jak jest zrobione podświetlenie i wszystko ładnie świeci
A ten guziczek to jest czasami na allegro - cena 50 zł :shock:
a świecąca dziura... NIE! :mrgreen:
chodziło mi po głowie żeby malować stal na biało, ale jest jeden taki co sprowadził mnie na właściwy tok myślenia... a mianowicie "co sie k... bedziesz wczuwał w zime" Pozdro Krycha! :mrgreen:kolczat pisze:ej a zastanwiaja mnie te kolpaki... czemu zes je wogole zalozyl? ;p mogles malnac w bialo czerwono albo czarno
a ori kołpaczek to też coś
Spokojnie jak na wojnie towarzyszu :lol: Kupa pojedzie tak jak powinna, tylko nie wszystko na razAUDI_A6 pisze:Wojtek super kupcia, powiedziałbym że czołówka na forum, ale póki ng nie zacznie jeździć jak 136 koni to nie powiem, wpadam jutro zobacze co działasz. :mrgreen: :mrgreen:
Jak miło <ok>Słonik pisze:Fajne czerwone coupe NG z fajnymi kolpaczkami, buziak dla kierownika <usmiech> :->
- Niki20
- Forum Audi 80
- Imię: Dominik
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Eeee no chyba tak źle to nie jest.AUDI_A6 pisze:To powinno być robione na początku bo cóż z tego że fajnie wygląda jak golf trzeciej generacji z silnikiem 1.4 cię zjada :mrgreen:
Powiem Ci szczerze, że jako jedyne pomarańczaki na czerwonym nadwoziu łanie wyglądają u Ciebie. Każdy zawsze, że tylko białe a tu pomarańczowe całkiem ładnie wyglądają.
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 6A
Witam po przerwie :mrgreen: dziś mam do pokazania takie zmianki małe
Pomalowane ramki lusterek w czarny mat... jakiś kretyn pomalował je wczesniej w kolor...
Ściemka szyb 50% Ciekawe kiedy mnie złapią i bede musiał zrywać :mrgreen:
Borbet A 16x9
Springi na przód -60... Wciąż stoi strasznie wysoko co widać na poprzednich fotkach... chyba tylko gwint mnie ratuje...
Fotki byle jakie bo aparat pożyczony... odzyskam go to wstawie ładniejsze
Pomalowane ramki lusterek w czarny mat... jakiś kretyn pomalował je wczesniej w kolor...
Ściemka szyb 50% Ciekawe kiedy mnie złapią i bede musiał zrywać :mrgreen:
Borbet A 16x9
Springi na przód -60... Wciąż stoi strasznie wysoko co widać na poprzednich fotkach... chyba tylko gwint mnie ratuje...
Fotki byle jakie bo aparat pożyczony... odzyskam go to wstawie ładniejsze