VW golf 2 90r 1.8 pierburg E2
VW golf 2 90r 1.8 pierburg E2
jak w temacie zakupiłem sobie takiego oto golfiarza.....na chwile obecną walcze z gaźnikiem to już 2-gi gaźnik i nawal jest źle.... w poniedziałek jade do gaźnikowca bo mi brakuje cierpliwości mam nadzieje że po wizycie u niego wszystko będzie w porządku. autko będzie sukcesywnie modernizowane.... bynajmniej tak mi się wydaje puki co wyglada tak....
Ostatnio zmieniony 10 mar 2010, 08:02 przez Godles, łącznie zmieniany 1 raz.
co będzie robione? w sumie nie wiem jeszcze sam do końca.... chce go doprowadzić do stanu używalności co chodzi o stan techniczny (pozostał tylko gaźnik) i żeby wizualnie robił WOW a tutaj jest co robić na wstępie lampy z gładkim szkłem atrapa bez znaczka na 99% gleba jakiś felunek i wydech reszta przyjdzie z czasem
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
a tu jestes...
gofer jak to gofer, w stanie wyjsciowym nic szczegolnego ale zmodzony z gustem umie zrobic WOW. Twoj stan wyjsciowy ze zdjec wyglada niczego sobie wiec pozostaje zyczyc Ci powodzenia w modach <ok>
gofer jak to gofer, w stanie wyjsciowym nic szczegolnego ale zmodzony z gustem umie zrobic WOW. Twoj stan wyjsciowy ze zdjec wyglada niczego sobie wiec pozostaje zyczyc Ci powodzenia w modach <ok>
mam na zbyciu ciekawy komplet w sam raz do gofera w stylu cult/german gdybys chcial zanabyc, po szczegoly zapraszam Cie na spota 8-)Godles pisze:(...)jakiś felunek (...)
no fajna baza do modów..... trochę zadbać o Niego... rzucić na glebę... felgę ładną zapodać.... i będzie fajnie... .sam wcześniej jeździłem golfem mk2.... sprzedałem go jakiś miesiąc temu... i bardzo miło wspominam to autko bardzo przyjemnie mi się nim poruszało, na glebie trochę czasem śmierć zaglądała w oczy na naszych drogach ale i tak było fajnie, zostały mi na pewno lampy na tył all-red, na wzór USA.. jakbyś czegoś potrzebował kolego pisz pw/gg zawsze coś mogę załatwić:)
plany co do golfa uległy zmianie.... powiększa mi się rodzina :mrgreen: więc gleba odpada felunek też odpuszczam (inne wydatki) jutro chyba będzie czas najwyższy żeby pozakładać lampy umyć porobić jakieś zaprawki (jeżeli będą potrzebne) i puki co nie będzie już zmian
ponadto mogę się pochwalić ze po regeneracji i regulacji gaźnika auto pięknie chodzi na benzynie równo itd. ponadto nowy parownik od LPG. wyregulowałem po swojemu i efekt jest taki 10l LPG w mieście na 100KM rewelacja. a przy tym auto nie jest leniwe coraz bardziej mi się podoba jazda kasztankiem (bo tak go nazwałem ze swoją kobietą) :mrgreen:
ponadto mogę się pochwalić ze po regeneracji i regulacji gaźnika auto pięknie chodzi na benzynie równo itd. ponadto nowy parownik od LPG. wyregulowałem po swojemu i efekt jest taki 10l LPG w mieście na 100KM rewelacja. a przy tym auto nie jest leniwe coraz bardziej mi się podoba jazda kasztankiem (bo tak go nazwałem ze swoją kobietą) :mrgreen: