Witam , jedziłem przez jakiś czas bez nagrzewnicy i nie działały mi wentylatory , (gdy nagrzewnica była działały bez zarzutu) i tu pytanie moje czy jest drugi czójnik temp przy nagrzewnicy????? W sobote biore sie do wymiany nagrzewnicy i nie wiem czy zakupić równierz czójnik jeżeli takowy istnieje??
Z góry dzięki :mrgreen:
Gdy jezdziłem bez nagrzewnicy wentylatory załączałem ręcznie , przez wykombinowany przełącznik biąrąc zasilanie bezpośrednio od akumulatora. :mrgreen:
[B3 RA 1.6 TD] Drugi czójnik temp przy nagrzewnicy??
- Fighter001
- Forum Audi 80
- trepek
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
magik08
No chyba, że ktoś zrobił Ci małą rzeźbę. Orginalne chłodnice miały czujnik po lewej stronie, zamienniki po prawej. Istnieje możliwość zamiany samych plastikowych boczków, np. jak ułamie się cienki krociec od przewodu wyrównawczego (ten na samej górze). Mógł ktoś dać plastikowy element od zamiennika, ale to tylko gdybanie z mojej strony i czysto hipotetyczny przypadek
No chyba, że ktoś zrobił Ci małą rzeźbę. Orginalne chłodnice miały czujnik po lewej stronie, zamienniki po prawej. Istnieje możliwość zamiany samych plastikowych boczków, np. jak ułamie się cienki krociec od przewodu wyrównawczego (ten na samej górze). Mógł ktoś dać plastikowy element od zamiennika, ale to tylko gdybanie z mojej strony i czysto hipotetyczny przypadek