Majówka w Ułężu 2010
Majówka w Ułężu 2010
temat był już wielokrotnie poruszany na forum
może w tym roku podczas XXVI Ogólnopolski Zlot Aut z grupy VAG MajóVWka 2010 w Ułężu coś spróbować zrobić
co wy na to ?
może w tym roku podczas XXVI Ogólnopolski Zlot Aut z grupy VAG MajóVWka 2010 w Ułężu coś spróbować zrobić
co wy na to ?
Ostatnio zmieniony 11 maja 2012, 15:10 przez Gelo, łącznie zmieniany 4 razy.
Więcej info po linkiem http://majovwka.pl/ <ok>
dokładnie, trzeba się liczyć z tym że w tym roku jest wyjazd do Kronach, jest majówka, VW Mania (na pomorzu). trochę tych imprez jest. Więc trzeba dobrać termin i miejscówe.
Rozumiem że jeśli miało by to być na majówce, ale tu już raczej wielu ludków ma czas na ten zlot przeznaczony.
Myślę że lepiej by było zorganizować coś na koniec lipca, początek września.
PS. ja też kiedyś próbowałem zorganizować zlot północnej Polski, niestety na pisaniu się skończyło, każdy chciał iść na gotowe a do organizacji ciężko kogoś wyciągnąć, więc temat umarł.
Myślę że jak by to wypaliło też bym się pisał na taki wypad na weekendzik
Rozumiem że jeśli miało by to być na majówce, ale tu już raczej wielu ludków ma czas na ten zlot przeznaczony.
Myślę że lepiej by było zorganizować coś na koniec lipca, początek września.
PS. ja też kiedyś próbowałem zorganizować zlot północnej Polski, niestety na pisaniu się skończyło, każdy chciał iść na gotowe a do organizacji ciężko kogoś wyciągnąć, więc temat umarł.
Myślę że jak by to wypaliło też bym się pisał na taki wypad na weekendzik
- Kokolino
- Forum Audi 80
- Imię: Radomir
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Właśnie. Organizacja takiego zlotu to nie samo ogłoszenie miejsca, terminu i przyjazd.krisPrG pisze:niestety na pisaniu się skończyło, każdy chciał iść na gotowe a do organizacji ciężko kogoś wyciągnąć, więc temat umarł
Takie spotkanie ogólnopolskie to nie lada wywzanie dla organizujących.
Nie będę się wymądrzał co i jak bi nigdy czegoś takiego nie robiłem.