Majówka w Ułężu 2010
W tym roku tyż będe. Tylko ludzie błagam przyjeżdżajcie bo przytłaczające jest jak Cię golfy okrążą z każdej strony :mrgreen: I trzeba by się razem jakoś ustawić to się nas "optycznie" więcej zrobi. W tamtym roku każdy stał gdzie indziej i raz że wyglądało że nas prawie tam nie ma a dwa że nikomu się nie chciało przez trawy i błota śmigać się integrować tylko każdy się "suszył" połowe imprezy. Teraz będzie wypas mam nadzieje <ok>
Wszystko jest gotowe... jedynie brakuje Waszej obecności :mrgreen:
Można zrobić listę osób, które by pisały się na zlot <ok>
1. Miodek
2.
3.
Tak będzie specjalnie wyznaczone miejsce dla PKA80, gdzie można będzie się integrować <tance>kacper85 pisze:I trzeba by się razem jakoś ustawić to się nas "optycznie" więcej zrobi.
Można zrobić listę osób, które by pisały się na zlot <ok>
1. Miodek
2.
3.
Z tego co wiem administracja PKA80 nie bierze udziału w organizowaniu majóVWki 2010, wiec nie wiem za co by miała odpowiadać. Ludzie z Lubelskie Stowarzyszenie VW Audi i vwgolf.pl. już wszystko zorganizują więc wystarczy się wysilić i po prostu przyjechać. Nie wierze w zlot samego A80 chyba że zobacze na własne oczęta :roll: . Warto skorzystać i na majóvwce się spotkać. Takie coś jak zlot trzeba by zacząć organizować dużo wcześniej niż w marcu. Podtykają nam możliwość spotkania prawie "na tacy" pod nos i wystarczy tylko skorzystać i przyjechać. A administracja bardziej by się przysłużyła tematowi podwieszając na głównej stronie info niż od razu wyskakując że nie bierze odpowiedzialności.kokolino1 pisze:...administracja za jekiekolwiek niepowodzenia organizacyjne nie bierze odpowiedzialności.
Życze Wam powodzenia.