[Ułęż] MajóVWka 2010
22-24 maja to termin z tamtego roku i plakat teżkolczat pisze:Gelo, jak to jest w koncu z tym terminem? na banerze jest 22-24 maja, a juz w opisie 18-20 czerwca 2010? wiem ze moze sie to zmienic jak czytam z opisu, ale czerwiec jest bardziej dogodnym terminem jezeli mialo by byc wiecej osob z audi bo pod koniec maja wypada Kronach o czym doskonale wiesz...
-
- Forum Audi 80
- Imię: Jacek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
- Kontakt:
mam prosbe do adminów
i mam nadzieje ze uzytkownicy forum mnie poprą
a chodzi o to aby
temat o majówce 2010 przeniesc na 1sza strone jakosc go wyszczegolnic aby kazdy mogl sie dowiedziec o zlocie!!!!- to po pierwsze
a po drugie (rok temu nie wypalilo) ale moze w tym roku, forumowicze PKA80 zjawili by sie liczniej - mogl by to byc przy okazji majowki - nasz "I krajowy zlocik"
i mam nadzieje ze uzytkownicy forum mnie poprą
a chodzi o to aby
temat o majówce 2010 przeniesc na 1sza strone jakosc go wyszczegolnic aby kazdy mogl sie dowiedziec o zlocie!!!!- to po pierwsze
a po drugie (rok temu nie wypalilo) ale moze w tym roku, forumowicze PKA80 zjawili by sie liczniej - mogl by to byc przy okazji majowki - nasz "I krajowy zlocik"
XXVI Ogólnopolski Zlot Aut z grupy VAG MajóVWka 2010 z powodu niezależnych od nas odbędzie się w dniach 25-27 czerwca 2010 na Lotnisku Ułęż
Wszelkie informacje będzie można uzyskać w dziale:
MajóVWka 2010 http://forum.vwgolf.pl/viewforum.php?f=116
lub
www.majovwka.pl
Prosimy nie zadawać pytania typu:
- Dlaczego w czerwcu? itp
Niestety niemy wybraliśmy ten termin, a termin wybrał nas i chwała za to grupie osób która bardzo chcę zorganizować a zarazem kontynuować tradycje zlotu jakim jest MajoVWka
Jak by to od nas zależało MajoVWka byłaby pewnie w maju, a tak osobiście się cieszę ze wogóle odbędzie się zlocik
Zachęcam udział w dyskusji na ten temat i zarazem informujemy że wszelkie informację na temat zlotu podamy na dniach.
Dla przypomnienia: Filmik
Wszelkie informacje będzie można uzyskać w dziale:
MajóVWka 2010 http://forum.vwgolf.pl/viewforum.php?f=116
lub
www.majovwka.pl
Prosimy nie zadawać pytania typu:
- Dlaczego w czerwcu? itp
Niestety niemy wybraliśmy ten termin, a termin wybrał nas i chwała za to grupie osób która bardzo chcę zorganizować a zarazem kontynuować tradycje zlotu jakim jest MajoVWka
Jak by to od nas zależało MajoVWka byłaby pewnie w maju, a tak osobiście się cieszę ze wogóle odbędzie się zlocik
Zachęcam udział w dyskusji na ten temat i zarazem informujemy że wszelkie informację na temat zlotu podamy na dniach.
Dla przypomnienia: Filmik