wszystkim bardzo serdecznie dziękuję za wypowiedzi, bardzo miło się czyta 3 strony samych miłych komentarzy .. co do auta to powiem tak : samochodzik ma u mnie dożywocie i to on właśnie zajął puste miejsce w sercu po czarnej B4, która większość z was tak ciepło wspomina. Pijąc do Grincha wypowiedzi i czepliwości jego wiecznych do mojej osoby chciałbym powiedzieć coś wydaje mi się mądrego ( nie często mi się zdarza dlatego proszę o uwagę w tym momencie :mrgreen: ) otóż : "nie ma projektów nieskończonych , są tylko niekontynuowane"

B4 przestałem w pewnym monecie kontynuować ponieważ uświadomiłem sobie iż auto to nie jest niczym specjalnym, nie ma także żadnego znaczenia strategicznego w historii audi, a ja takiego auta właśnie pragnąłem, takie które samo w sobie będzie wyjątkowe. To B2 takim na pewno jest i dlatego warto poświęcić mu całą swoją uwagę. Jak już mówiłem nie lubię planować, a tym bardziej opowiadać o planach, wszystko na bieżąco będę się starał wrzucać do tematu. Jako, że auto będzie całe gruntownie odrestaurowane, proszę nie spodziewać się wielkich efektów zbyt szybko. Zdradzę tylko iż wszystko co będzie możliwe wymienię na nowe z ASO oraz wypiaskuję dokładnie całą karoserie, to tak wstepnie .. reszta niech zostanie na razie tajemnicą :mrgreen: . Póki co trwają zbierane datki na prace oraz kompletowanie części ... póki co to na tyle, pozdrawiam.