Audi 90 2.3E koniec histori,audi spalone:(
Jak Wy czytacie ten temat ?Rosper85 pisze:tylko teraz felga by się jakaś większa przydała :lol:
Ogarnij to, bierz i zrobi się więcej <aparat>pandamix pisze:wiecej fotek dam jak będę miał,zawsze jak jest ze mną mój osobisty kierowca i fotograf-Miodek to mówi że mam jakiś syf w aucie i nie chce fot robić
Zresztą trzeba gadać z Łukaszem i elektrykę podpiąć :mrgreen:
no i patrzcie następny,czyżby Miodek z TVP1 do Ciebie dotarł?jak mi już kolega robi przejściówke na b3,no ale nic,przemyśle to i jak coś to sprzeda się zegary a kupi coś co było w oryginale na wypasie a czego jeszcze nie mam
A projekt chyba w tym miejscu zostaje,mam wszystko czego chciałem,chyba że jakieś szczególiki
tak to wczoraj powróciłem do czerwonych kierunków z przodu
A projekt chyba w tym miejscu zostaje,mam wszystko czego chciałem,chyba że jakieś szczególiki
tak to wczoraj powróciłem do czerwonych kierunków z przodu
a coś Ty zrobił?no wiesz co? mam mam elektryke,a klimy nie chce,jakoś nie przepadam za nią,mogłem mieć dawce z pełnym wypasem za małe pieniądze ale nie chciałem brać,zabrałem tylko skórę,teraz muszę detale w aucie zrobić tak jak Górnik mówił,wczoraj na kanale zobaczyłem że mam dwa przeguby do wymiany...szukam teraz jakiś dobrych głośników 16 na przód...
W stolicy jak w robocie byłem to koleś mi wyjechał na lewoskręcie, ja jechałem prosto, myślał łoś że zdąży, ale mu nie wyszło i na środku skrzyżowania stanął, ja po heblach iod razu ale to było w te mrozy styczniowe to droga oszroniona była, hamowania nie było i walnąłem w niego.on w c croserze miał małe wgniecenie w takiej kobyle, a ja to sobie sam zobacz na moim profilu... Jeszcze z łachami z ubezpieczenia musze wojne zaczac bo małą wycene mi zrobilipandamix pisze:a coś Ty zrobił?no wiesz co? .