[b4 1Z] Pomoc w wyborze amortyzatorów
-
- Forum Audi 80
Faktycznie monroe,sachs,bilstein(w polsce) niestety umarlo chyba zeby jechac do niemiec i tam kupic)
Popieram tate KOLCZATA kupic tansze i przynajmniej nierozczarujesz sie :!:
Co do KAYABA dosc sporo ich zamontowalem i musze powiedziec ze pracuja bardzo dlugo :idea: ,wiec do mojego kupil bym tylko KAYABE
Popieram tate KOLCZATA kupic tansze i przynajmniej nierozczarujesz sie :!:
Co do KAYABA dosc sporo ich zamontowalem i musze powiedziec ze pracuja bardzo dlugo :idea: ,wiec do mojego kupil bym tylko KAYABE
Jak nie ma jak są i w cenie 2,5-3 tyś zł chwilę poszukałem i udało się do b3/b4 znaleźć gwincik tak na szybko
http://www.fk-automotive.de/websale7/Ge ... c%2fmd5%7d
Wrzuciłem drugi link ale nie działa więc wrzucę taki szybki skan-podgląd też ze strony fk tylko z innej zakładki
http://www.fk-automotive.de/websale7/Ge ... c%2fmd5%7d
Wrzuciłem drugi link ale nie działa więc wrzucę taki szybki skan-podgląd też ze strony fk tylko z innej zakładki
- wampir1988
- Audi 80 Klub
dobrze że moje autko nigdy nie dostanie gleby bo chyba bym nie wydolił psychicznie tyle za zawieche dać, 5k to ładna b3. A jeśli chodzi o amory to na tyle już pół roku są KAMOKI olejowe i jest git a na przód będą szwedzkie GH olej/gaz zobaczymy jak się będą sprawdzać. KAMOKĘ mogę spokojnie polecić świetna cena i pół roku w dość ciężkich warunkach pracują i nadal jak nowe się zachowują.
- wampir1988
- Audi 80 Klub
kolczat patrząc na tą twoją furkę to mogę sobie tylko wyobrażać astronomiczne kwoty :mrgreen: może kiedyś na jakimś spociku obadam tą twoją bezcenna skarbonkę.
A jeśli chodzi o amory kumpel 3 lata temu założył monroe do swojego autka i po przejechaniu 95 tys km nadal mają dobre wskazania na przeglądzie ok 70% także chwali sobie tą markę.
A jeśli chodzi o amory kumpel 3 lata temu założył monroe do swojego autka i po przejechaniu 95 tys km nadal mają dobre wskazania na przeglądzie ok 70% także chwali sobie tą markę.
z tą szwedzlością GH to trochę przegięcie bo na giełdzie w gliwicach co jeden sprzedawca to inny kraj podawał a to z brazyli a to szwecja a to holandiawampir1988 pisze:dobrze że moje autko nigdy nie dostanie gleby bo chyba bym nie wydolił psychicznie tyle za zawieche dać, 5k to ładna b3. A jeśli chodzi o amory to na tyle już pół roku są KAMOKI olejowe i jest git a na przód będą szwedzkie GH olej/gaz zobaczymy jak się będą sprawdzać. KAMOKĘ mogę spokojnie polecić świetna cena i pół roku w dość ciężkich warunkach pracują i nadal jak nowe się zachowują.
ja w swoim b4 dałem te amory GH gazowe i tydzień wytrzymałewm i wymieniłem na monroe i teraz te GH leżą w garażu to auto się zachowywało jak by wcale amorów nie było tak że ci tych gazowych nie polecam jak byś mieszkał bliżej rudy śląskiej to bym ci je sprezentował
- wampir1988
- Audi 80 Klub
No właśnie gazowych nie chciałem dlatego olej+gaz będą, gazowe są bardzo twarde i krótko wytrzymują. Myślę że nie będą zawiedziony zamierzam zakupić je u gościa który handluje tylko i wyłącznie częściami tej firmy i jest jej przedstawicielem. Chciałem kamoki bo już je sprawdziłem i stosunek ceny do jakości jest bardzo zadowalający ale niestety te mają być tak dobre jak kamoka więc zobaczymy.
- wampir1988
- Audi 80 Klub