[b4] Co sądzicie o spoilerze tylnej klapy?
sp.olsztyn, ale widziałem nie raz w swoim miescie i okolicach właśnie lotki z tymi podpurkami na B4 jeśli to prawda co Ty piszesz to może mała dostępność lotek compitetion sprawiła że montowali te z podpurkami <cieszy> U mnie pod blokiem stoi osobiscie TD 80 b4 z tymi podpurkami nie podoba mi sie tfuu... ponadto chyba ma wkomponowany stop (porażka) :shock:
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
sam również widziałem takie ze stópkami w B4 (u mnie pod blokiem tez). Ale mi sie wydaje ze one były dedykowane do B3 i może w takim układzie w początkach produkcji B4. Potem wraz z Competition zastąpiły je takie bez stópek - aluminiowe. Ale to takie moje bajanie.
Sugeruję się tym że więcej widziałem B3 z tymi stópkami. B4 częściej chyba widywane są z tymi aluminiowymi. Może dlatego tak mi się zdaje.
Sugeruję się tym że więcej widziałem B3 z tymi stópkami. B4 częściej chyba widywane są z tymi aluminiowymi. Może dlatego tak mi się zdaje.
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Takie i inne tego typu jak pokazał Grześko (mnóstwo tego na mieście) osobiście mi się masakrycznie nie podobają.
Jeżeli już to osiemdziesiątka sedan bez niczego albo tylko ori (competition albo na stopkach). Inne nie wchodzą w grę. Ale to jest moja opinia.
Jeżeli już to osiemdziesiątka sedan bez niczego albo tylko ori (competition albo na stopkach). Inne nie wchodzą w grę. Ale to jest moja opinia.
Jeżeli chodzi o Avanty to się zgadzam. Całkiem ładnie to wygląda.sagem pisze:lotka tylnej szyby w avancie
a no to też właśnie. Ostatnio widziałam błękitne B4 ze spojlerem wystającym z 10 cm z jednej i 10 z drugiej strony, a żeby tego było mało sięgał na wysokość dachu...szkoda,że nie zdarzyłam fotki zrobić, bo jak to zobaczyłam :shock: to po prostu byłam w szoku... normalnie płetwal błękitny podczas zanurzenia :shock: .Gdybym znała tego gościa to powiedziałabym mu żeby sobie na dachu zamontował pionowo kawał blachy,a na klapie napis SHARK i tuning jak się patrzy ludzię to mają fantazję żeby sobie tak auto spaskudzić 8-)