MajóVWka Ułęż 18-20 czerwiec 2010
- Niki20
- Forum Audi 80
- Imię: Dominik
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
MajóVWka Ułęż 18-20 czerwiec 2010
Jak każdy zapewne wie na kilku spotach był ten temat poruszany. A jak ktoś nie wie to się teraz dowie. :mrgreen:
Więc do rzeczy, myślę że to już odpowiedni czas aby ruszyć d..y i pojechać na jakąś większą imprezę. <ok> Z kilkoma panami myśleliśmy nad wspólnym wyjazdem na integrację z Lubelskim, wydaje mi się że MajóVWka to bardzo dobry pomysł... Wiem na pewno, że z Dynowa kilka VWeji poleci oraz spora ekipa z Vag-Podkarpacie. Ja także raczej na pewno pojadę. Pisać kto by był chętny na taki wyjazd. Nie koniecznie z noclegiem ale choćby na cały dzień.
Pozdroo
Więc do rzeczy, myślę że to już odpowiedni czas aby ruszyć d..y i pojechać na jakąś większą imprezę. <ok> Z kilkoma panami myśleliśmy nad wspólnym wyjazdem na integrację z Lubelskim, wydaje mi się że MajóVWka to bardzo dobry pomysł... Wiem na pewno, że z Dynowa kilka VWeji poleci oraz spora ekipa z Vag-Podkarpacie. Ja także raczej na pewno pojadę. Pisać kto by był chętny na taki wyjazd. Nie koniecznie z noclegiem ale choćby na cały dzień.
Pozdroo
Ostatnio zmieniony 11 maja 2012, 15:09 przez Niki20, łącznie zmieniany 2 razy.
Trzeba tyle wlać, żeby nie zabrakło ;p trochę głupie pytanie bo ja mam benzynę, a kolega z tego co pamiętam ze spotu ma diesla, więc będzie mała różnica w paliwiespiczi pisze:bo nie chce mi sie szukac i czytac. ile kasy i do kiedy trzeba wlac ?
Ułęż to ta miejscowość w Polsce położona w województwie lubelskim, w powiecie ryckim, w gminie Ułęż, na pograniczu Wysoczyzny Żelechowskiej i Pradoliny Wieprza?? Bo nie jestem pewien czy to ta jak tak to ja z T-ów mam 260km, a z RZ jest ~230km (według mapy google.com)
Maciuś nie rób sobie jaj, Ty byś taki spot ominął? Jakoś w to nie wierzę.maciek12 pisze:Niki, nie martw się... Wedle twego zyczenia nie jadę <ok>Niki20 pisze:Kuba89, zdaje się, że to ta miejscowość. Lecisz z nami?? Tylko nie mów że jeszcze Maciek pojedzie.
Dominik, ja też bym pojechał na jeden dzień ewentualnie dwa zastanawiam się tylko czy jechać do RZ, czy spotkamy się gdzieś po drodze, chyba bardziej w stronę Rzeszowa bym jechał. Do czerwca jeszcze daleko, później będę główkować nad tym.
pozdro600 <ok>