MEKKA :mrgreen: <ok> <rotfl2>no name pisze:lub co innego :mrgreen:
[Toruń] Spoty, zloty, grupy, informacje, Audi 80 w Toruniu
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Elo elo
Pierwszy dzień wiosny, bliżej niż dalej do lata, robi się cieplej, będzie można ubrać w końcu coś lżejszego. Pomyślałem więc o zaprojektowaniu wzoru na koszulki. Projektów jest 9, w niektórych nie są to efekty końcowe. Chciałbym żebyście wybrali, które się Wam najbardziej podoba. Napiszcie co nie pasuje, co pasuje, co zmienić, co przesunąć, co ma się znajdować, co dodać, jakich kolorów usunąć, ogółem wszystko. Będę łączył wszystkie myśli aż w końcu powstanie ostateczny projekt.
Wybierajcie:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
Pierwszy dzień wiosny, bliżej niż dalej do lata, robi się cieplej, będzie można ubrać w końcu coś lżejszego. Pomyślałem więc o zaprojektowaniu wzoru na koszulki. Projektów jest 9, w niektórych nie są to efekty końcowe. Chciałbym żebyście wybrali, które się Wam najbardziej podoba. Napiszcie co nie pasuje, co pasuje, co zmienić, co przesunąć, co ma się znajdować, co dodać, jakich kolorów usunąć, ogółem wszystko. Będę łączył wszystkie myśli aż w końcu powstanie ostateczny projekt.
Wybierajcie:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
hmm i ajk to ma wygladac na koszulce ?? jakis maly emblemat na piersi i reszta koszulki pusta to bedzie zle wygladac a te projekty co z robil Jacek bede tylko dobrze wygladac w malych rozmiarach
Ostatnio zmieniony 10 mar 2011, 20:10 przez no name, łącznie zmieniany 2 razy.