[Cabrio] regeneracja serca
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
slugs, byl wlaniety i koles poreazal go wloknem szklanym ale troche nie umiejetnie, dodatkowo uchwyt na szyne jest ulamany i zderzak nie byl sztywno zamontowany jak go mialem na aucie... kumpel nad nim pracuje, slono bedzie mnie to kosztowac, ale probuje... najwyzej cofne sie cabrio fl i bede szukal drugiego rs'a albo zbieral na nieludzka cene ;p
-
- Forum Audi 80
nie, nie mam.Harry71 pisze:karmelitto masz juz nowy dach?? czy jeszcze nie??
pewnego dnia byłem u tapicerza i tak gadam i gadam i zadał mi dwa pytania.
1. czy wieje
2. czy kapie
odp. brzmi nie. poradził mi poczekać z tym dachem, aż faktycznie będzie lipa totalna. nie zależy mi zbytnio na super wyglądzie, bo w lato i tak go nie ma i tak, a w taką pogodę to samochód w garażu. w między czasie też wydatki na dom poszły dosyć spore....i tak minęło.
a jak wygląda sprawa teraz to każdy może przeczytać a masz coś ciekawego?:>
kolczat 1k chce za zderzak koleś po znajomości. najgorsze to, że bez kratek ani lamp.
... a już nie mówie o tym cudownym grillu z RS2 :roll: chce za niego 700zł ;(((
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
<odswieze>
nie działają mi kierunki. gdy odpalam silnik i stacyjkę mam w pozycji II to coś "brzęczy" przez jakieś 3 sekundy po czym przestaje i cisza.
gdy użyje manetki kierunku jest również cisza, ale gdy wróci do pozycji 0 to taki sam brzęczący dźwięk jak przy rozruchu. wie może ktoś co to?
oraz - jak odkręcić zderzak nie widzę śrub żadnych
nie działają mi kierunki. gdy odpalam silnik i stacyjkę mam w pozycji II to coś "brzęczy" przez jakieś 3 sekundy po czym przestaje i cisza.
gdy użyje manetki kierunku jest również cisza, ale gdy wróci do pozycji 0 to taki sam brzęczący dźwięk jak przy rozruchu. wie może ktoś co to?
oraz - jak odkręcić zderzak nie widzę śrub żadnych
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
co do niedzialajacych kierunkow to mi sie wydaje ze jakis przekaznik, ale pewny nie jestem... co do zdjecia zderzaka to znam temat doskonale, otoz wkrety na nadkolach, ale to chyba sam wiesz a sam zderzak trzymie sie na srobach za halogenamialbo mozesz zdjac szyny przymocowane do podluznicy, albo srobe na kazdej stronie przy mocowaniu samego zderzaka... jak bedziesz mial problem to pisz ;]
-
- Forum Audi 80
póki co to martwi mnie najbardziej ten kierunkowskaz... ojciec tez coś pitoli, że to przekaźniki tylko czy to coś poważnego? kaj tego szukać?:D
a zderzak muszę odkręcić bo reflektor się posypał i nie mogę mocowań odkręcić...i jakieś blachy mi się wgięły nad nim i wypadałoby je wyprostować
a bezpieczniki sprawdzałem, wycieraczki, które są też pod tym bezpiecznikiem działają.
w ogóle to kupował z Was ktoś coś na ebayu?
a zderzak muszę odkręcić bo reflektor się posypał i nie mogę mocowań odkręcić...i jakieś blachy mi się wgięły nad nim i wypadałoby je wyprostować
a bezpieczniki sprawdzałem, wycieraczki, które są też pod tym bezpiecznikiem działają.
w ogóle to kupował z Was ktoś coś na ebayu?
-
- Forum Audi 80
Witam sa dwie skrzynki z bezpiecznikami jedna po lewej stronie pod maska i druga pod kolumna kierownicy tam masz przekazniki odkrecasz to kluczem nasadowym nr8 albo jak ktos cos motal do bedzie na srubokret prawdopodobnie sie zwarl i nie trybi co do ebay.de mozna wyrwac fanty ale tylko przez licytacje bo kup teraz to ceny zaporowe ale kazdy towar ma swojego kupca:) szukaj na allegro soczewek a jak chcesz to mozemy podzialac cos na ebay.de bo mam tam konto