[Legnica] spot - Lotnisko 21.03.2010 godz. 15:00
[Legnica] spot - Lotnisko 21.03.2010 godz. 15:00
Zapraszam na spot (Przywitanie wiosny) na lotnisku. Pomysłodawcami są uczniowie Technikum Samochodowego w Legnicy.
Ostatnio zmieniony 17 mar 2010, 21:36 przez Grindsman, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Onlineenzoo
- Audi 80 Klub
- Imię: Mirosław
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
Grindsman, my z moim klubem motoryzacyjnym mamy spota godzine później a przywitanie wiosny organizujemy w krzywej też nasz klub z Lca. i tam w krzywej to nam się wymkneło spod kontroli bo cały dolnyśląśk wie a miało to być tylko z klubami z Jeleniej, Jawora, Bolesławca, Wałbrzycha
a co do niuni to cały czas przy niej coś dłubie jak narazie tylko wizualka ale jak będa fundusze to trochę pokombinuje z mocą
a co do niuni to cały czas przy niej coś dłubie jak narazie tylko wizualka ale jak będa fundusze to trochę pokombinuje z mocą
-
Onlineenzoo
- Audi 80 Klub
- Imię: Mirosław
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
sorry chłopaki ale ten spot to zero organizacji zero przygotowania za duży haos na nim panował chociaż mnie nie było bo stałem kilkanaście metrów od tego ale ze zdjęć dużo da się odczytać. Gdzie był ten konkurs CA? No i tak 1/4 mili gdzie startowało kilka auto oto zdjęcie http://picasaweb.google.pl/117114730474 ... 9791038722
nie chce was zniechęcać ale słowa krytyki musiałem wyrazić
nie chce was zniechęcać ale słowa krytyki musiałem wyrazić
niestety nie było mnie na zlocie więc wypowiem się na ten temat biorąc pod uwagę jedynie zdjęcia i filmik....
Zlot - ogólne spotkanie miłośników motoryzacji bądź określonej marki czy modelu.
Ze zdjęć wywnioskowałem, że to był raczej zlot miłośników palenia gumy i katowania samochodów...
Nie chcę nikogo obrażać ale to trochę zajeżdżało małolatami
Całe szczęście, że nigdzie tam Audi nie widać <ok>
Zlot - ogólne spotkanie miłośników motoryzacji bądź określonej marki czy modelu.
Ze zdjęć wywnioskowałem, że to był raczej zlot miłośników palenia gumy i katowania samochodów...
Nie chcę nikogo obrażać ale to trochę zajeżdżało małolatami
Całe szczęście, że nigdzie tam Audi nie widać <ok>