[B3 7A] Drązek reakcyjny
[B3 7A] Drązek reakcyjny
chodzi mi glowie o drązki reakcyjne do quattro na tył . W mojej audi juz sa wybite i nie mam pojecia gdzie ich szukac. Na allegro jest pare aukcji z czesciami do tych modeli jedni chca za komplet 80 zł , drugi chce 160 , mowia ze nie sa mocno wybite ze sa ogolnie ok . Ale nie chce kupywac kota w worku . Macie jakies pomysły ?
Nie weim czy przez te drązki maja duzy wpływ na stabilnosc samochodu ? Przy wyzszych predkosciach strasznie tył rzuca .
Nie weim czy przez te drązki maja duzy wpływ na stabilnosc samochodu ? Przy wyzszych predkosciach strasznie tył rzuca .
Ostatnio zmieniony 17 mar 2010, 14:13 przez Hubert20V, łącznie zmieniany 1 raz.
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80
Hubert20V, jeśli chodzi ci o drążki skośne (te na których ustawia się zbieżność w tylnym zawiasie quattro) to faktycznie są problemy aby je dostać.Jakiś czas temu były dostępne w Gordonie 180 parę zł za szt.
Jeśli są wybite to autem rzuca , przy dodawaniu/odpuszczaniu gazu chodzi lewo-prawo.
Występuje mocna nadsterowność i nierównomierne zużycie opon tylnych (od wewnątrz).
Jeśli są wybite to autem rzuca , przy dodawaniu/odpuszczaniu gazu chodzi lewo-prawo.
Występuje mocna nadsterowność i nierównomierne zużycie opon tylnych (od wewnątrz).
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80
http://audi-b2.pl/forum/viewtopic.php?p ... 3b3ccfe33e
tu chyba są info jak szukać zamiennik innych producentów. Nie wiem jaka jest wartość tej info ale możesz spróbować
G.
tu chyba są info jak szukać zamiennik innych producentów. Nie wiem jaka jest wartość tej info ale możesz spróbować
G.
niestety w B2 jest całkiem inny drążek, jest kupę drążków z innych modeli trzeba tylko posiedziec i poszukać. Może coś znajdę :pGrzegorz7A pisze:http://audi-b2.pl/forum/viewtopic.php?p ... 3b3ccfe33e
G.
Znalazłem podobne, ale nie wiem czy spasują nie mam jak ich sprawdzic
Pug 407
Omega B
Vitara 88r