[80 B3/B4] Jak wymienić żarówkę podświtlenia tablicy rej.
- Patrique
- Forum Audi 80
- Imię: Patryk
- Model: Audi A4
- Nadwozie: Avant
- Silnik:
[80 B3/B4] Jak wymienić żarówkę podświtlenia tablicy rej.
Mam pytanie jak w temacie. W mojej niuni w tylnej klapie jest blenda czy muszę ją odkręcać żeby wymienić żarówkę podświetlenia tablicy rejestracyjnej? Oraz czy warto założyć LED`owy odpowiednik normalnej żarówki rurkowej (powody: oszczędność energii, białe podświetlenie i długa żywotność diod). Pozdrawiam.
- percevalle
- Audi 80 Klub
Po prostu otwórz klape, umieść ją równolegle i spójrz na osłony lampek, każda jest na dwie śróbki krzyżakowe. Co do LED-ów, faktycznie światło jest bardziej skupione, no i barwa bardziej zimna. Osobiście wolę tradycyjne rurki, ale co kto lubi.Patrique pisze:Mam pytanie jak w temacie. W mojej niuni w tylnej klapie jest blenda czy muszę ją odkręcać żeby wymienić żarówkę podświetlenia tablicy rejestracyjnej?
pod rejestracje polecam te >>> http://sklepy.allegro.pl/item961158730_ ... abaty.html
jak chcesz zobaczyc jak swieca to moge Ci fotke przesłać :->
jak chcesz zobaczyc jak swieca to moge Ci fotke przesłać :->
- Rafik30023
- Forum Audi 80
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
kubik pisze:Ja nie mam oświetlenia tablicy odkąd mam audi czyli około 4 lata i na żadnej kontroli nigdy nikt mi nic nie powiedział.MIODEK pisze:ENZO_89 pisze:moze sie Policja przyczepic...
I się czepia... Co jak co ale za oświetlenie tablicy rej to trzepią i to ostro. Także zastanów się :roll:
Można i tak