Proponuje pojezdzic ACE w b4q i wtedy pogadamy. wyprzedzenie tira na trasie jest pewnym problemem, a to bezpieczne nie jest. Oska nawet 115 konna objezdza ACE strasznie.sagem pisze:Jak czytam posty ludzi którzy mówią ze np. ACE nie " jedzie " , to mam wrażenie że Wszyscy mieszkacie w Niemczech, macie trasy gdzie można latać po 250km/h i potrzebujecie samych 350 konnych autek <ok>
[B4 ABK] Audi 80 B4 2.0e quattro
To troche to 2 litry paliwa na 100km i z 40% mocy. kupujac Compi z ace wiedzialem ze to niejedzie straszny kibel jest ale dla mnie to byla idealna baza pod swap na TDI PD.
Własnie osiagi wszystkich Q sa ich wada kiedy niema sniegu i lodu.
za to warto jezdzic Q i plakac bo w zima rekompensuje wszystkie krzywdy :mrgreen:
pozdro
Własnie osiagi wszystkich Q sa ich wada kiedy niema sniegu i lodu.
za to warto jezdzic Q i plakac bo w zima rekompensuje wszystkie krzywdy :mrgreen:
pozdro
Chmielu ACE to nie wyścigówka, ale można się poganiać trochę. Z tym, że dostaje baty od ABK to naprawdę przesada. Wczoraj latałem po mieście i znacznie lżejsza BMW E36 Coupe 1.8 is koleżki łeb w łeb ze mną szła. Golfiarzy można przeganiać o ile to nie VR6 (jeszcze na takiego się nie naciąłem). Mocy jest wystarczająca dla większości użytkowników, wyprzedzenie TIRa to żaden problem. Jestem prawie pewien, że Twój motor coś nie domaga.
Nie twierdzę znowu, że to świetny silnik. Potwierdzam to jest bolączka tych aut. Paliwożerny (realne spalanie przy dynamicznym lataniu po mieście to ~18L) i z czasem brakuje mocy. Choć pierwsze dwa miesiące byłem z niej zadowolony.
Te 140 PS to kategoryczne minimum, ABK w quattro na pewno bym sobie darował.
Nie twierdzę znowu, że to świetny silnik. Potwierdzam to jest bolączka tych aut. Paliwożerny (realne spalanie przy dynamicznym lataniu po mieście to ~18L) i z czasem brakuje mocy. Choć pierwsze dwa miesiące byłem z niej zadowolony.
Te 140 PS to kategoryczne minimum, ABK w quattro na pewno bym sobie darował.
Górnik niestety moje ACE jest w nalezytej kondycji i legitymuje sie tymi padakowatymi 140ps.
Mialem przyjemnosc nawet scigac sie na ponad 400m ze Słonikiem i oba competition szly rowno znaciskiem na czerwone ale wiadomo ze czerwone jest ZAWSZE szybsze :mrgreen:
Sprawdz sobie dane katalogowe golfow i astr i Compi bedziesz wiedzial z czym mozesz startowac. Tylko nie do drugiego biegu bo do 40 km/h to objerzdzam Ibize Cupre.
No chyba ze te golfy to straszne padaki albo twoje compi jest piekielnie mocne.
Przyjedz do lodzi i pokaz jak szybkie jest 8-) gwarantuje ci kilka aut na prostej wyleczy cie w bardzo expresowym tempie.
niestety to jest smutne ale prawdziwe
pozdro
ps To nie jest atak na twoja osobe ani rzadna zlosliwosc.
Jak dla mnie robisz fajna robote z Compi
Mialem przyjemnosc nawet scigac sie na ponad 400m ze Słonikiem i oba competition szly rowno znaciskiem na czerwone ale wiadomo ze czerwone jest ZAWSZE szybsze :mrgreen:
Sprawdz sobie dane katalogowe golfow i astr i Compi bedziesz wiedzial z czym mozesz startowac. Tylko nie do drugiego biegu bo do 40 km/h to objerzdzam Ibize Cupre.
No chyba ze te golfy to straszne padaki albo twoje compi jest piekielnie mocne.
Przyjedz do lodzi i pokaz jak szybkie jest 8-) gwarantuje ci kilka aut na prostej wyleczy cie w bardzo expresowym tempie.
niestety to jest smutne ale prawdziwe
pozdro
ps To nie jest atak na twoja osobe ani rzadna zlosliwosc.
Jak dla mnie robisz fajna robote z Compi
He to prawda, byl maly sprint swego czasu, szkoda tylkjo ze niestety ale pewnie pierwszy i oststni taki dwoch Compi i nikt nie pomyslal zeby to uwiecznic na czyms jeszcze oprocz ludzkiej pamieci
Fakt quattro nadrabia strasznie na pierwszym biegu szkoda ze potem jest efekt jak by sie turbina wysrała , niestety nasze katalogowe bodajrze 10,6s do 100km/h(nie chce misie teraz sprawdzac) nie pozwala poszalec na prostej lecz nie do tego jest stworzone to auto .
Fakt quattro nadrabia strasznie na pierwszym biegu szkoda ze potem jest efekt jak by sie turbina wysrała , niestety nasze katalogowe bodajrze 10,6s do 100km/h(nie chce misie teraz sprawdzac) nie pozwala poszalec na prostej lecz nie do tego jest stworzone to auto .
chmiel25, fajna robota to będzie jak pojawi się inny motor tam. Bo na razie auto tylko wygląda. Nie wiem czy uda mi się to zrobić, ale bym chciał.
Nie trzeba mnie uświadamiać jestem uświadomiony spoko i nie uważam auta za rajdówkę, ten silnik temat rzeka. Kiedyś trzeba na żywo pogadać.
Koniec OT.
Pozdro Tomek.
Nie trzeba mnie uświadamiać jestem uświadomiony spoko i nie uważam auta za rajdówkę, ten silnik temat rzeka. Kiedyś trzeba na żywo pogadać.
Koniec OT.
Pozdro Tomek.
Pewnie że zostawie w oryginale, bo po co mam niszczyć kolejny egzemplarz skoro zostało może z 800 sztuk na świecie?Po drugie to nie opłacalna robota i za te pieniądze kupie bez problemu A4 1.8T takie jak chce...
A co do DUO...jemu nie musisz mówić czym ma pojeździć, bo miał już chyba każdy model 80 z każdym silnikiem;)
A co do DUO...jemu nie musisz mówić czym ma pojeździć, bo miał już chyba każdy model 80 z każdym silnikiem;)