Bardzo ładnie ci to wyszło czerwień jest idealna.
Fajne te amerykańskie lampy co K2 podał link
[b3/b4] Blenda tylna - b3>avant + jaki kolor
Otwiera się z pilota :mrgreen: a o jakie siłowniki Ci kolego chodzi to nie wiem :?: :roll:OGr pisze:minon1, pięknie Ci wyszło. Masz może fotki tego jak umocowałeś te siłowniki tylnej klapy ? Zastanawiam się wogóle jak to się otwiera ?
no ładnie to wygląda, ale jak tam zmieścić tablicę :roll: :roll:K2 pisze:Może was zainteresuje ta aukcja na allegro....
Blendy z wersji US and A .....
http://moto.allegro.pl/item204437066_la ... v8_s4.html
Jak dla mnie po prostu zajebioza..... :mrgreen:
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Czerwone lampy są ładne ale czarne są mniej oklepane. Te amerykańskie widziałem już na żywo i powiem że wygląda to bardzo ładnie!
OGr tobie chodzi chyba o siłownik od zamka w klapie!? Jeśli masz fabryczny centralny to tam jest już siłownik a jeśli ci nie działa to musisz sprawdzić co się stało. Żeby do niego się dostać musisz zdjąć tą tapicerkę na klapie od środka. Dalej sam już zobaczysz co i jak.
OGr tobie chodzi chyba o siłownik od zamka w klapie!? Jeśli masz fabryczny centralny to tam jest już siłownik a jeśli ci nie działa to musisz sprawdzić co się stało. Żeby do niego się dostać musisz zdjąć tą tapicerkę na klapie od środka. Dalej sam już zobaczysz co i jak.