a w ustroniu jakoś koło 17 prawdopodobnie widziany "matt1988"
Napotkani koledzy
- barto-team
- Forum Audi 80

- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80

- Kontakt:
Dziś spotkałem chyba jednego z naszych klubowiczy w Poznaniu, przejeżdżał m.in przez ul Krańcową :mrgreen:
Granatowe B3 2.0E, tablica rejestracyjna o ile pamiętam ZKL (albo FKL) z tyłu ramka poznańskiego ASO Auto Premium, pod lewą lampą na klapie bagażnika niewyraźna już wlepa klubowa, z przodu dymione kierunki i chyba pomalowane na czarno ramki lamp, to chyba był ktoś z naszych, bo na mrug światłami odpowiedział mi mrugnięciem kierunków :mrgreen:
Jeśli ta osoba faktycznie jest klubowiczem, to niech się ujawni, ja mam czarne blachy PWM, przód z 90 i z tyłu blende
Granatowe B3 2.0E, tablica rejestracyjna o ile pamiętam ZKL (albo FKL) z tyłu ramka poznańskiego ASO Auto Premium, pod lewą lampą na klapie bagażnika niewyraźna już wlepa klubowa, z przodu dymione kierunki i chyba pomalowane na czarno ramki lamp, to chyba był ktoś z naszych, bo na mrug światłami odpowiedział mi mrugnięciem kierunków :mrgreen:
Jeśli ta osoba faktycznie jest klubowiczem, to niech się ujawni, ja mam czarne blachy PWM, przód z 90 i z tyłu blende
HA to mnie namierzyłeś, jechałem do Aso po części.pawelrybak15 pisze:Dziś spotkałem chyba jednego z naszych klubowiczy w Poznaniu, przejeżdżał m.in przez ul Krańcową :mrgreen:
wlepa jest do jasnych lakierów , jak się chce to się wypatrzy Klubowicza :mrgreen: . Tablice ZGL , widzę ze tez masz ramki z ASO Rzepecki Mroczkowski , no i Twoja Niunia prezentuje się Ekstra.
- pawelrybak15
- Forum Audi 80

- Kontakt:
-
spaykee
- Forum Audi 80

- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
A no byłem, byłem. <czapa> <czapa>spnsr pisze:w Piatek w Oświecimiu (brzezinka) widziana audica z wlepa na blachach GS
Odwiedzony Oświęcim - Muzeum Auschwitz i Birkenau. A potem udałem się do Krakowa na weekend. <mikolaj>
Swoją drogą, dziwne, że przejechałem 1900km w obie strony i tylko jeden klubowicz wypatrzył. <lol> Ale miłe i to, że chociaż Ty znalazłeś białego brudasa. :mrgreen: