LPG to sekwencja na STAGU i czerwonych Valtekach-naprawdę fajnie zestrojona(żadnego kichania,prychania, falowania, jedzie do odcinki)moc nie hamowana, bo silnik jest jeszcze na dotarciu po zabiegach o których pisałem wcześniej. A co do przodu to trochę z tym walczyłem-jak trochę śniegi stopnieją to porobię foty i jakąś aktualizację.
P.S. Ur-Arek, skoro masz s14 to podeślij jakiegoś linka z opisem autka... albo przedstaw tutaj
No i tak właśnie jest z LPG. Albo uda się trafić właściwy montaż, albo jazda będzie męką.
Sory za OT, ale nie założe teraz tematu nowego http://www.youngtimer.pl/board/viewtopic.php?id=2763 BMW wymaga prac przy zawieszeniu. są jeszcze fotki gdzieś na innych forach. Auto teraz oczywiście zimuje w garażu. Jeździ okazjonalnie. Ale to nie o tym ma być w tym wątku 8-)
miałem e30 z silniczkiem 2,5 z chipem miała 192KM i to była śmierć w oczach ale zaczynałem z nią jak miała 2,0 12v opanowałem ja zajechał sie 2,0 12v i wsadziłem 2,5 12v ale to już była przesada mokro szybsze puszczenie sprzęgła gryzła asfalt była dobrze wyważona bo miałem w wersji kombi dobre wspomnienia <ok>
Pozatym że zaczęły mi stukać 2dzwigienki zaworowe i zrobiłem odrazu kompleksowo silniczek(górę i doł)za kwotę której większość nie chciała by pchać w silniczek taki jak m20b20 to nic nowego-trochę zmian w zawiasie(przód usadzony a dupcia 2cm w górę)to nic nowego, parę nowych pstryków:
Glenio, fajnie, że cały czas dopieszczasz kwadrata
decyzja z remontem m20 jak najbardziej trafna, na pewno przy każdym odpaleniu tej jednostki masz banana na twarzy :mrgreen:
Czy to są progi od touringa, bo fajnie wyglądają?
I drugie pytanko czy w szerokiej nie były seryjne soczewki?
pozdro
seryjnie były soczewki i mam 3 komplety uszkodzonych z których muszę złożyć jeden i zrobić BH kwestia czasu którego ostatnio trochę brak. A progi to oryginał z touringa.
Glenio pisze:uszkodzonych z których muszę złożyć jeden i zrobić BH
A Yellow Hella nie chcesz ?
Bardzo fajna E30, idealna baza do Culta,Germana. Mnie na tych felgach sie podoba, ale jeżeli zmieniałbyś na inne to zamiast RSów widziałbym tutaj Alpiny
kółeczka narazie zostają te.. co tu duzo gadać narazie brak luźnej gotówki na alusy, a te to oryginały także są ok. Co do wzoru felg to ja bym widział RSL Mohag tutaj w 15stce 8 albo 8,5 cala takie małe gangsta... :mrgreen: albo borbet B GerB3, Yellow hella mam jedną lampę, ale nie widzą mi się tu i pozatym od 1 stycznia nie wolno się poruszać wedle przepisów na żółtych lampach ani żarówkach
edit:
a więc zmieniłem gumki na letnie, ale jak się okazało pękła mi jedna sprężyna z przodu więc wymieniłem sprężynki na TA Technixy -60 -jak się okazało bardzo ładnie klapnęła(miejsce oznaczone strzałką to miska olejowa, która jest w bmw aluminiowa):
tak to wygląda, drogi mogłyby być lepsze ale jakoś się przemieszcza