[Cabrio]Ręczny dach
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
aha... czyli z mojej prespektywy widac jakby elektromagnas byl caly czas uruchomiony, czyli moze jakies zwarcie na przycisku... mozna by sprobowac wyciagnac przycisk i odciac kabelki ktore do niego przychodza... wtedy sam przycisk bylby odlaczony czyli nie bylo by sygnalu na elektromagnes, a w razie jakby to nie bylo to zawsze te kabelki mozna zlutowac spowrotem ;]
no tak ale po co odcinac - ja mam tam kostke.kolczat pisze:aha... czyli z mojej prespektywy widac jakby elektromagnas byl caly czas uruchomiony, czyli moze jakies zwarcie na przycisku... mozna by sprobowac wyciagnac przycisk i odciac kabelki ktore do niego przychodza... wtedy sam przycisk bylby odlaczony czyli nie bylo by sygnalu na elektromagnes, a w razie jakby to nie bylo to zawsze te kabelki mozna zlutowac spowrotem ;]
dodam jeszcze ze caly czas pali mi sie kabel od podswietlenia prawej czesci tablicy
moze troche nie w temacie ale wlasnie doslownie pali sie tzn cala otulina kabla sie przetapia i ostatnio efektownie sie zdymilo, ale jak auto stoi na postoju czy nawet odpalone to nie. stalo przez ok 45min bo zmienialem plyn w chlodnicy po czym odjechalem moze z 500m i efektownie sie zadymilo w srodku po czym polowa podswietlenia padla-dodam ze caly czas na postojowych.
bylem wlasnie w garazu i sprawdzilem odlaczenie kostki nic nie daje, ale slyszalem teraz takie cykanie caly czas w czesci dachu-po odlaczeniu klemy przestalo. nie wiem kompletnie co to jest.
mam jeszcze jeden problem podczas jazdy po uchyleniu szyby zaczyna w aucie masakrycznie czuc paliwo.
bylem wlasnie w garazu i sprawdzilem odlaczenie kostki nic nie daje, ale slyszalem teraz takie cykanie caly czas w czesci dachu-po odlaczeniu klemy przestalo. nie wiem kompletnie co to jest.
mam jeszcze jeden problem podczas jazdy po uchyleniu szyby zaczyna w aucie masakrycznie czuc paliwo.
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80