UWAGA! Nieuczciwy Klubowicz Audi_Sport!
Audi_Sport boś młody jeszcze i nie rozumiesz kilku rzeczy lepiej by było gdybyś wpakował 1319zł i ileś tam groszy w kompa i oddać siano koledze z forum. To się nazywają piorytety zobowiązałeś sie do czegoś to musisz to wykonać proste. A co do tej chłodnicy to się nie wypowiem no żal nie widziałeś co sprzedajesz następnym razem obejrzyj wsio dokładnie. :roll:
Haha Jest coś takiego jak napaść na nieletniego??? xD <rotfl2>
Haha Jest coś takiego jak napaść na nieletniego??? xD <rotfl2>
Witam. Ja miałem okazję kupić tą klimę od niego jeszcze w tamtym roku zanim wystawił ją na forum. Zapewniał mnie że wszystko jest sprawne i w bardzo dobrym stanie, a dawca z którego pochodzi klima miał dzwona w TYŁ. Twierdził, że to niby jego sąsiad czy coś i on się na niczym nie zna i jaką cenę za daną część mu podoba to za taką to sprzeda... no proszę ja Was. Kto sprzedaję auto na tajle nie mając o tym zielonego pojęcia :?: Ale zmniejsza z tym. Gdy jednak zrezygnowałem z zakupu strasznie się oburzył, że jestem nieuczciwy itp. Straszył mnie, że napisze o mnie na forum
Jednak temat ten umarł śmiercią naturalną. Po prostu przestałem się z nim kontaktować.
A taką wiadomość otrzymałem od niego na PW:
Piotrek mam nadzieję że uda Ci się odzyskać pieniądze. Jednak ja też osobiście odradzam robienia z Audi Sport interesów, ponieważ jest jeszcze zbyt młody, nieodpowiedzialny i tak na prawdę jeszcze mało wie na temat handlu.
Pozdrawiam.
A taką wiadomość otrzymałem od niego na PW:
Brak słów.Audi Sport pisze:Siemka. ile ty masz lat ?? 10 ??? Ignorujesz mnie i wystawiasz na wiatr. Za pewne nie wysłałeś tej kasy. Weź nie graj ze mną w jakieś dziecinady tylko gadaj albo nie masz coś innego mas zna głowie. I jak ja przed gościem wychodzę na durnia tylko. Wstyd po prostu żeby klubowicz drugiemu tak robił. Czekam na odp. z wyjaśnieniami jeśli nie no to uznam to za zignorowanie tego i niestety będę musiał przestrzec innych forumowiczów z robieniem z tobą interesów czego wcale nie chcę, bo nie o to chodzi tylko o to aby inni nie mieli z Tobą takich problemów.
Piotrek mam nadzieję że uda Ci się odzyskać pieniądze. Jednak ja też osobiście odradzam robienia z Audi Sport interesów, ponieważ jest jeszcze zbyt młody, nieodpowiedzialny i tak na prawdę jeszcze mało wie na temat handlu.
Pozdrawiam.
Mając 14 lat wszelkie transakcje powinien przeprowadzać za Niego Tata lub Mama.Ludzie starsi,poważni i bardziej odpowiedzialni.Kolego Audi Sport to Tobie powinno zależeć na tym aby transakcja przebiegła bez żadnych problemów.A jeśli są jakieś kłopoty jak w tym wypadku to powinieneś Sam dzwonić i przepraszać kolegę że tak namieszałeś i oddać mu kasę.I to powinno być dla Ciebie priorytetem!Mówisz że te 1400 zł to Rodzice dali na kompa.Trzeba było im powiedzieć że wyszła taka sprawa że musisz koledze na Forum oddać pilnie 80 zł i tyle.A Ty unikasz kontaktu itp.No jak tak można człowieku?A raczej dzieciaku.Aukcje i wszelkie zakupy czy sprzedaż to nie jest zabawa i jak tak będziesz robił to kiedyś się doigrasz.Do Mamy lub Taty przyjdzie Policja i dopiero wtedy będziesz miał kłopoty.A teraz przez tą całą historię tylko popsułeś Sobie reputację na Forum.I po co Ci to było?
Witam Koledzy.
Jak widze ten temat i czytam posty to naprawde widze ze dobrze zrobilem piszac o tym na Forum. Dlugo nad tym myslalem bo nie chcialem nikomu przeciez opini i reputacji popsuc, jednakze widze ze kolega Audi Sport nie jednego juz w balona zrobil.
Niezmiernie zaskoczony jestem reakcja klubowiczow, ktorzy tutaj tak bardzo sie w ten temat zaangazowali i wyrazili swoja opinie. Oczywiscie moja intentcja nie bylo tutaj nikogo sklucic i naprawde zeszlo troche czasu nim tutaj napisałem, chodziło oczywiście o to żeby nikt nie miał w przyszłości podobnych sytuacji.
Ja uwierzyłem i kupiłem, aczkolwiek liczyłem się z tym że coś tam może być nie tak, więc dla mnie ważne są tylko 3 elementy, które gdy wszystko zadziała i tak w sumie mi się opłaciły jeśli są oczywiście dobre, bo reszta już do tego jest
Audi Sport napisał na PW:
"Witam. Przepraszam za zwłokę jednak na chwilę obecną posiadam 47,60 zł i czekam na kasę za BC i za nawiewy na nogi i jak kasa przyjdzie od razu wyślę kasę. Daj mi jeszcze ten jeden tydzień, bo tyle tylko mi potrzeba."
Tak więc czekam jeszcze tydzień i oczywiście poinformuję w tym temacie jak się to potoczy.
Dziękuję również za poparcie i wsparcie wszystkich Kolegów. Pozdrawiam i zabieram się za "rezanie" mojej B3-ki, bo się ciepło robi
Jak widze ten temat i czytam posty to naprawde widze ze dobrze zrobilem piszac o tym na Forum. Dlugo nad tym myslalem bo nie chcialem nikomu przeciez opini i reputacji popsuc, jednakze widze ze kolega Audi Sport nie jednego juz w balona zrobil.
Niezmiernie zaskoczony jestem reakcja klubowiczow, ktorzy tutaj tak bardzo sie w ten temat zaangazowali i wyrazili swoja opinie. Oczywiscie moja intentcja nie bylo tutaj nikogo sklucic i naprawde zeszlo troche czasu nim tutaj napisałem, chodziło oczywiście o to żeby nikt nie miał w przyszłości podobnych sytuacji.
Cóż pretensje to powinien mieć ale do siebie że sprzedaje coś o czym albo nie ma zielonego pojęcia, albo robi to celowo z premedytacja, i liczy że ktoś uwierzy w to co mówił i pisał i tak jak ja to zrobiłem zakupi.!StaSiu pisze:Witam. Ja miałem okazję kupić tą klimę od niego jeszcze w tamtym roku zanim wystawił ją na forum. Zapewniał mnie że wszystko jest sprawne i w bardzo dobrym stanie, a dawca z którego pochodzi klima miał dzwona w TYŁ. Twierdził, że to niby jego sąsiad czy coś i on się na niczym nie zna i jaką cenę za daną część mu podoba to za taką to sprzeda... no proszę ja Was. Kto sprzedaję auto na tajle nie mając o tym zielonego pojęcia :?: Ale zmniejsza z tym. Gdy jednak zrezygnowałem z zakupu strasznie się oburzył, że jestem nieuczciwy itp. Straszył mnie, że napisze o mnie na forumJednak temat ten umarł śmiercią naturalną. Po prostu przestałem się z nim kontaktować.
A taką wiadomość otrzymałem od niego na PW:Brak słów.Audi Sport pisze:Siemka. ile ty masz lat ?? 10 ??? Ignorujesz mnie i wystawiasz na wiatr. Za pewne nie wysłałeś tej kasy. Weź nie graj ze mną w jakieś dziecinady tylko gadaj albo nie masz coś innego mas zna głowie. I jak ja przed gościem wychodzę na durnia tylko. Wstyd po prostu żeby klubowicz drugiemu tak robił. Czekam na odp. z wyjaśnieniami jeśli nie no to uznam to za zignorowanie tego i niestety będę musiał przestrzec innych forumowiczów z robieniem z tobą interesów czego wcale nie chcę, bo nie o to chodzi tylko o to aby inni nie mieli z Tobą takich problemów.
Pozdrawiam.
Ja uwierzyłem i kupiłem, aczkolwiek liczyłem się z tym że coś tam może być nie tak, więc dla mnie ważne są tylko 3 elementy, które gdy wszystko zadziała i tak w sumie mi się opłaciły jeśli są oczywiście dobre, bo reszta już do tego jest
Audi Sport napisał na PW:
"Witam. Przepraszam za zwłokę jednak na chwilę obecną posiadam 47,60 zł i czekam na kasę za BC i za nawiewy na nogi i jak kasa przyjdzie od razu wyślę kasę. Daj mi jeszcze ten jeden tydzień, bo tyle tylko mi potrzeba."
Tak więc czekam jeszcze tydzień i oczywiście poinformuję w tym temacie jak się to potoczy.
Dziękuję również za poparcie i wsparcie wszystkich Kolegów. Pozdrawiam i zabieram się za "rezanie" mojej B3-ki, bo się ciepło robi
Dzieciaku trzeba mieć odwagę i jaja, żeby się do pewnych rzeczy przyznać. ty nie masz ani jednego ani drugiego...
peter_k bardzo dobrze, że napisałeś o tym na forum, ustrzeżesz przed tym dzieckiem innych klubowiczów. Uważam, że takie zachowania trzeba piętnowąć, a nie chować pod kołdrę. 1400 zł na komputer, a 80 zł nie ma - żal. Było kupić komputer za 1300 i oddać Koledze z forum pieniądze.
peter_k bardzo dobrze, że napisałeś o tym na forum, ustrzeżesz przed tym dzieckiem innych klubowiczów. Uważam, że takie zachowania trzeba piętnowąć, a nie chować pod kołdrę. 1400 zł na komputer, a 80 zł nie ma - żal. Było kupić komputer za 1300 i oddać Koledze z forum pieniądze.
Szkoda tylko że tak ostro musiał zostać poruszony temat na forum, najeść się wstydu, popsuć opnie tylko po to że nie oddałeś pieniędzy na czas. Mam nadzieję że wyciągniesz z tego jakieś wnioski jak my wszyscy i taka sytuacja nie będzie miała już miejsca na forum. Bo jesteśmy klubem po to żeby jeden drugiemu pomagał, a nie utrudniał życia 
-
spaykee
- Forum Audi 80

- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Lepiej publicznie. :idea: Kolega Audi Sport naprawdę nieładnie się zachował i dobrze by było aby z przymrużeniem oka patrzeć na rzeczy wystawiane tutaj na forum jak i na alledrogo.ja też bym chętnie zerknął jaki Nick ma kolega na Allegro.PETER K jeśli możesz to podrzuć mi odpowiedź na PW.
Swoją drogą takie ustawki na forum są śmieszne.
Audi Sport wreszcie ma pieniądze do oddania, dostał już numer konta i teraz czekam na przelew. Zobaczymy jak długo to będzie trwało.
Jako że mu bardzo głupio teraz to Chciałby też wynagrodzić jakoś tą pogiętą chłodnicę.
Ja sam osobiście nie mam na to żadnych pomysłów jak to zrobić więc jeśli ktoś ma jakiś pomysł to proszę pisać tutaj.
Jako że mu bardzo głupio teraz to Chciałby też wynagrodzić jakoś tą pogiętą chłodnicę.
Ja sam osobiście nie mam na to żadnych pomysłów jak to zrobić więc jeśli ktoś ma jakiś pomysł to proszę pisać tutaj.
Jak dla mnie najprostszym pomyslem, jezeli nie wiadomo jak moze inaczej to wynagrodzic to kwestia finansowa. Dogadac sie jak chlop z chlopem ile za taka pogieta chlodnice moze opuscic z ceny i ewentualnie zwrocic ten koszt, ale to juz musi byc dograne miedzy wami dwoma
Ewentuanalnie ma moze jeszcze jakies graty, ktore cie interesuja i puscic ci je za pol darmo badz za calkiem darmo jezeli cena nie przekracza ceny takowej pogietej chlodnicy