[B3/B4 all] fotka oswietlenia schowka
[B3/B4 all] fotka oswietlenia schowka
Witam
poprzedni user auta urwał oświetlenie schowka- z etki dużo nie wynika - mógłby ktoś cyknac parę fotek jak to wygląda w naturze w B4
Z góry dzięki
Kurde... nie drażnij moda :!:
Taki stary, a jeszcze nie umie nazywać tematów ? Poza tym zdało by się od czasu do czasu zrobić użyć polskich znaków...
pozdrawiam, cobra
poprzedni user auta urwał oświetlenie schowka- z etki dużo nie wynika - mógłby ktoś cyknac parę fotek jak to wygląda w naturze w B4
Z góry dzięki
Kurde... nie drażnij moda :!:
Taki stary, a jeszcze nie umie nazywać tematów ? Poza tym zdało by się od czasu do czasu zrobić użyć polskich znaków...
pozdrawiam, cobra
Ostatnio zmieniony 17 sty 2008, 00:07 przez xxx, łącznie zmieniany 1 raz.
Musisz poprostu podgiąć tą blache na którym umocowany jest włącznik.andone88 pisze:Ja w moim b3 musialem to skubanstwo odlączyć bo niewiadomo dlaczego schowek nie naciska w odpowiedni sposob tej dzwigienki i lampka sie cały czas palila ale jak bede mial troszke czasu to bede musiał to sprawdzic:D pozdrawiam:)
Mnie wygląda,że jest źle złożony,jednej blaszki coś za dużo widać,tak jakby nie była w prowadnicy.Moim zdaniem to kiepski patent z tym oświetleniem schowka,coś zaczepi o żarówkę i całość się rozsypuje,lepiej gdyby w miejscu kompletu była sama krańcówka a żarówka bezpiecznie schowana.Zresztą całość trzyma się na jednym wkręcie,więc nic dziwnego,że czasem zmienia położenie po kilkakrotnym energicznym zamknięciu i świeci cały czas-ale to tylko 2 lub 4 Waty,więc nic strasznego.
- Darecki3037
- Audi 80 Klub
- percevalle
- Audi 80 Klub
- Darecki3037
- Audi 80 Klub
- percevalle
- Audi 80 Klub
-
- Forum Audi 80
- Imię: tomek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
dołaczam sie do tematu i tu mnie bardzo zaskoczyliscie..
Bo niedawno wrociłem z garazu bo włąsnie walcze z oswietleniem schowka...
Teraz kwiestia tego czy to prawda ze napiecie do oswietlenie schowka dochodzi wtedy gdy sa właczone postojowki?????
Bo posprawdzłęm kable i zaden sposob niedochodzi tam napiecie...
prosze o pomoc bo juz niemam sił na to.....
Bo niedawno wrociłem z garazu bo włąsnie walcze z oswietleniem schowka...
Teraz kwiestia tego czy to prawda ze napiecie do oswietlenie schowka dochodzi wtedy gdy sa właczone postojowki?????
Bo posprawdzłęm kable i zaden sposob niedochodzi tam napiecie...
prosze o pomoc bo juz niemam sił na to.....