[Podlaskie]Zmiana Daty/Kolejne "Grube" Spotkanie
[Podlaskie]Zmiana Daty/Kolejne "Grube" Spotkanie
UWAGA!!!
W związku z planowanym pogrzebem Naszego Prezydenta Lecha Kaczyńskiego które zaplanowano na niedzielę 18.IV zdecydowaliśmy się przełożyć
ROZPOCZĘCIE SEZONU VAG 2010 na dzień 25 KWIETNIA 2010
Zapraszamy.
Więcej informacji na bieżąco: www.vagpodlasie.oz.pl
bardzo proszę aby ta wiadomość się rozeszła do wszystkich którzy mieli przyjechać
W związku z tym spotkajmy 25 Kwietnia się o godzinie 11 na parkingu na rogu ulic: al.Jana Pawła II i 3-go maja (ten przy białym kościele) i o 11.45 wyruszymy na otwarcie :bigok:
W związku z planowanym pogrzebem Naszego Prezydenta Lecha Kaczyńskiego które zaplanowano na niedzielę 18.IV zdecydowaliśmy się przełożyć
ROZPOCZĘCIE SEZONU VAG 2010 na dzień 25 KWIETNIA 2010
Zapraszamy.
Więcej informacji na bieżąco: www.vagpodlasie.oz.pl
bardzo proszę aby ta wiadomość się rozeszła do wszystkich którzy mieli przyjechać
W związku z tym spotkajmy 25 Kwietnia się o godzinie 11 na parkingu na rogu ulic: al.Jana Pawła II i 3-go maja (ten przy białym kościele) i o 11.45 wyruszymy na otwarcie :bigok:
Ostatnio zmieniony 13 kwie 2010, 14:36 przez maly88, łącznie zmieniany 5 razy.
-
- Forum Audi 80
- Przemo80b3
- Forum Audi 80
Witam, na poprzednim spocie się niestety się nie pojawiłem :cry: , z przyczyn osobistych. Ale na tym spociku w kwietniu mam nadzieję, że się zjawię :mrgreen: Kolega lukasz88 napisał, że będzie spot o godz. 14. dla mnie trochę nie pasuję, ale godz. 16 lepiej podchodzi, którą podsunął kolega tcebelinski. Tak więc ja jestem za godz 16. A mam jeszcze takie pytanko : czy dało by się zorganizować wlepki Audi Klub Podlasie ? bo fajnie by było naznaczyć swoją Audiczkę. Myślę, że było by trochę chętnych na naklejki. Pozdrawiam
Koledzy rozumiem ze macie swoje zajęcia ale godzina została już ustalona(14.00) i nie przewiduje jej zmiany z racji ze została podana na co najmniej 3 forach i ludzie już się zadeklarowali(przy planowaniu następnego spota wezmę na wzgląd późniejsza godzinę)co jednak nie przeszkadza w dojechaniu do grupy.wystarczy wykonać telefon i dowiedzieć się gdzie aktualnie się znajdujemy (przewiduje ze ok 16 będziemy na grillu)
Zapraszamy serdecznie lukasz88
Zapraszamy serdecznie lukasz88
- Przemo80b3
- Forum Audi 80
Z racji ze coraz więcej głosów do mnie dochodzi przekładamy godzinę spotkania na 12 z racji ze w tym samym dniu odbędzie się (prawdopodobnie) Otwarcie sezonu VAG na Podlasiu http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t= ... start=4590 Wiec spotykamy się o godzinie 12 czekamy do 13 i razem wyruszamy na Krywlany także pucować niuńki i pokazać Podlasiu ze żyjemy liczne na Was pozdro maly88
Ostatnio zmieniony 24 mar 2010, 22:14 przez maly88, łącznie zmieniany 1 raz.
uderz w stół, a nożyce się odezwą właśnie dzisiaj od kolegi słyszałem coś o otwarciu sezonu w kwietniu i chyba chodziło właśnie o ten termin
edit: termin rozpoczęcia sezonu VAG już ustalony: 18 kwietnia
nie wiem co na ten temat sądzą chłopaki z audiklubpodlasie.com, lecz według mnie wypadało by zawitać reprezentacją Audiczek na tą imprezę i albo robimy dwa spoty tydzień po tygodniu, albo przekładamy termin na 18 kwietnia i razem jedziemy na Krywlany :roll:
edit: termin rozpoczęcia sezonu VAG już ustalony: 18 kwietnia
nie wiem co na ten temat sądzą chłopaki z audiklubpodlasie.com, lecz według mnie wypadało by zawitać reprezentacją Audiczek na tą imprezę i albo robimy dwa spoty tydzień po tygodniu, albo przekładamy termin na 18 kwietnia i razem jedziemy na Krywlany :roll:
Panowie i panie z racji ze data Otwarcia sezonu została przeniesiona na 18 Kwietnia 2010 dlatego nasz Spot także zostaje przeniesiony na ta datę.Spotykamy się we wcześniej ustalonym miejscu(parking na rogu ulic: al.Jana Pawła II i 3-go maja ten przy białym kościele) o godzinie 12.00 czekamy do 12.45 i wszyscy razem suniemy się na Krywlany.Myślę ze warto zmienić datę choćby po to żeby pokazać wszystkim ze Audi tez posiada swoich fanów.Przepraszam za ciągłe zmiany ta jest ostatnią pozdrawiam maly88