[B4 Cabrio] windshot w schowku razem z dachem?
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
[B4 Cabrio] windshot w schowku razem z dachem?
witam, zapytanie kieruje do uzytownikow cabrioletow i posiadaczy windshota... otoz jestem szczesliwym posiadaczem tego gadzetu od trzech dni i zauwazylem ze jest mozliwosc schowania windshota do schowka dachu (przy zamknietym dachu), a pytanie brzmi czy ktos wkladal dach majac tam windshota? ja nie probowalem bo nie chce sobie zniszczyc ani dachu, ani windshota, ani pokrywy schowka dachu... i stad moje pytanie bo moze ktos to przerabial i wie ze tak mozna zrobic bez przeszkod...
edit:
dowiedzialem sie na innym forum ze nie da sie wlozyc dachu do schowka gdy lezy juz tam windshot, ale za to sam windshot miesci sie w bagazniku o ile nie ma sie tam jakis cudow muzycznych takich jak ja ;p
edit:
dowiedzialem sie na innym forum ze nie da sie wlozyc dachu do schowka gdy lezy juz tam windshot, ale za to sam windshot miesci sie w bagazniku o ile nie ma sie tam jakis cudow muzycznych takich jak ja ;p
a czemu ja u siebie niemam dziur na windshota???kupilem windshota a tu lipa,zrobilem sam dziury poki nie znajde innej tapicery,ladnie je zaslepilem i wchodzi windshot.
Pytanko jak sie sprawa ma zeby nie przechylal sie przod tyl,wchodzi cos w oparcie jeszcze??
jeszcze nie sprawdzalem ale tak pytam bo pojutrze 1600km czeka na mnie <ok>
fotki mile widziane. pzdr.
Pytanko jak sie sprawa ma zeby nie przechylal sie przod tyl,wchodzi cos w oparcie jeszcze??
jeszcze nie sprawdzalem ale tak pytam bo pojutrze 1600km czeka na mnie <ok>
fotki mile widziane. pzdr.
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Kontakt:
no to masz fest porezane w aucie... pokaz fotki tch boczkow bo az mi sie wierzyc nie chce ze nie ma dziur na wind'a ;p moze wersje pierwsze przed wszelkoma liftami nie mialy bo nikt o czyms takim nie myslal... ktory rocznik masz auta?
co do samego winda powinna byc tam taka zapatka ktora trzyma sztywno w pionie(skosie) wind'a, a po przegieciu w tyl slychac wyrazne pstrykniecie... moge Ci zrobic zdjecie jak to wyglada od spodu (windshot), ale to dopiero gdzies kolo 14-15 bo wlasnie wrocilem z pracy i sie drzemne chwilke ;p
co do samego winda powinna byc tam taka zapatka ktora trzyma sztywno w pionie(skosie) wind'a, a po przegieciu w tyl slychac wyrazne pstrykniecie... moge Ci zrobic zdjecie jak to wyglada od spodu (windshot), ale to dopiero gdzies kolo 14-15 bo wlasnie wrocilem z pracy i sie drzemne chwilke ;p
idź do ASO poproś o te 4 elementy,zapłacisz 50zł i będziesz wiedział co i jak a jak już zakupisz to napisz i się pomierzy dokładnie co i gdzie i sobie zamontujeszgino9 pisze:wielkie dzieki koledzy,czyli otwory przydadza sie ktore zrobilem w boczkach??
Co jest dodatkowo w siedzeniach??
ps,sorki gdzie mam opcje bardzo pomogl <ok>
ps.opcji pomógł nie masz bo nie Ty założyłeś temat
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Kontakt:
no ja moge Ci wystawic ;p hehe
a wracajac, to wonski zrobisz mi fotki tych zaczepow na kanapie? kurde ja mam srodek przedliftowy, tylko boczki z dziurami na winda mam, ale w kanapie nie ma zadnych zastrzalow... wparwdzie nic sie z windem nie dzieje nawet przy 160 ;p bo tyle dzis jechalem w ta pizdziawice ale moz eczegos mi brakuje i efket bedzie jeszcze wydajniejszy?
a wracajac, to wonski zrobisz mi fotki tych zaczepow na kanapie? kurde ja mam srodek przedliftowy, tylko boczki z dziurami na winda mam, ale w kanapie nie ma zadnych zastrzalow... wparwdzie nic sie z windem nie dzieje nawet przy 160 ;p bo tyle dzis jechalem w ta pizdziawice ale moz eczegos mi brakuje i efket bedzie jeszcze wydajniejszy?