Audi 80 B3 2.0 Quattro '89 - reanimacja Babuni
- przemko1982
- Audi 80 Klub
-
- Forum Audi 80
wstydziłbym się pokazać auto tak brudne i z lakierem w takim stanie
jeżeli chodzi o zawias to powinieneś sam zdecydować czy jest OK, czy może ciut za nisko a może w ogóle zostanie seria... słuchanie się innych w tym przypadku raczej nie ma sensu, bo to nie My będziemy jeździć tym autem tylko Ty <ok>
przemyśl to dobrze
jeżeli chodzi o zawias to powinieneś sam zdecydować czy jest OK, czy może ciut za nisko a może w ogóle zostanie seria... słuchanie się innych w tym przypadku raczej nie ma sensu, bo to nie My będziemy jeździć tym autem tylko Ty <ok>
przemyśl to dobrze
Co do stanu lakieru , to spod brudu go prawie nie widać, więc nie wiem dlaczego go oceniasz Ja się mojej babuni nie wstydzę ani brudnej, ani czystej... Widzisz nie każdy ma auto po to, żeby się sąsiadom chwalić i wyciągać je z garażu tylko w celu pastowania... Mycie auta w celu zapytania o wysokość zawieszenia nie ma dla mnie sensu.MarcinC pisze:wstydziłbym się pokazać auto tak brudne i z lakierem w takim stanie
przemyśl to dobrze
W pytaniu o glebę chodzi mi o wysokość, a nie o to jak się będzie jeździło - chcę po prostu wiedzieć co inni myślą na ten temat - a żeby nic nie sugerować nie pokazuje wyników ani nie wyraziłem mojego wstępnego zdania. Nie jestem pewny i chcę się poradzić innych - także Ciebie. Napisałeś: "powinieneś sam zdecydować" i tak też zrobię, ale pytam innych co sądzą na temat wyglądu takiego ekstremalnego usadzenia.
Sprężyny były pożyczone od strychar85 z jego b2Q i auto już znów stoi na serii - po prostu nie chcę na darmo wydawać kasy na nieodpowiednie sprężyny, więc pytam innych - wielu klubowiczów jeździ na niskim zawieszeniu i chętnie posłucham rad bardziej doświadczonych użytkowników.
MIODEK teraz już zazwyczaj jeżdżę sam (do bardzo niedawna w 5 osób, ale szkoda mi auta), czasem z załadowanym bagażnikiem (tak też testowałem czy nie ociera nic itp.). Sprężyny się prawie nie uginają, więc nawet obciążenie auta wiele nie zmienia.
Witam. Glebę popieram w 100%, ale w twoim przypadku proponuję 60/40 bo faktycznie pupcia siedzi za bardzo. Jedna bardzo ważna rzecz, otóż amory. Jeśli zostawisz ori to tak jakbyś sie z nimi odrazu pożegnał i niunia będzie hamsko podskakiwać na poprzecznych hopkach. Moje wytrzymały 2 tygodnie :-> Musisz odrazu zasadzić krótsze amory, proponuje nawet te z alegra. Jeśli chodzi o wygląd to gleba nie wygląda fajnie na tych twoich blaszaczkach :lol: A na alumkach w sumie fajne tylko proponuje zapodać do nich płaskie dekle i oczywiście polerka :!:
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Kurcze już myślałem że będę miał niepowtarzalny na forum model felg ale widzę że masz takie same. No nic to jakoś przeżyje Do tej gleby załóż Ronale, chętnie zobaczę jak się prezentują. Dużo lepiej podobał mi się zderzak w kolor, tylko dół bym dał ewentualnie w czarny mat. Trochę kiepsko też że zostawiłeś błotniki b3 przy zderzaku coupe. Starczy tego co mi się nie widzi. Podobają mi się za to: tapicerka, elektryka, quattro, no i felgi oczywiście.