Przywitaj się z nami
przywitanie
witam wszystkich zakręconych audi 80 ,1.8S kat.rok 1988 gdyż taki posiadam od trzech miesięcy,jestem nowym klubowiczem mam na imię Paweł,myślę że częściej poplotkujemy na temat naszych również zakręconych limuzyn,do zobaczyska
Szymon - Chorzów
Witam wszystkich.
Jestem klubowiczem Dawoo Tico z forum na zlosnik.pl gdzie jestem również moderatorem (także problemów regulaminowych ze mną nie będziecie raczej mieli
.
Po skasowaniu przez miłą panią mojego Tico udało mi się kupić okazyjnie B3, 1.8 w automacie z przebiegiem 145 tys (1988r.). Historia auta taka, że obcemu bym nie uwierzył, ale właścicielem nie był obcy, więc zakup zaliczam na razie do udanych.
Forum znalazłem dzięki wujkowi Google szukając informacji o samochodzie.
Tyle powitania, zabieram się za pisanie pierwszego wątku dotyczącego pierwszego problemu
Jestem klubowiczem Dawoo Tico z forum na zlosnik.pl gdzie jestem również moderatorem (także problemów regulaminowych ze mną nie będziecie raczej mieli
Po skasowaniu przez miłą panią mojego Tico udało mi się kupić okazyjnie B3, 1.8 w automacie z przebiegiem 145 tys (1988r.). Historia auta taka, że obcemu bym nie uwierzył, ale właścicielem nie był obcy, więc zakup zaliczam na razie do udanych.
Forum znalazłem dzięki wujkowi Google szukając informacji o samochodzie.
Tyle powitania, zabieram się za pisanie pierwszego wątku dotyczącego pierwszego problemu
Przywitaj się z nami
Siema
Mam na imie Dawid jestem z okolic Gdańska
Mam Audi B4 2,3 NG Quattro z 92r
Mam na imie Dawid jestem z okolic Gdańska
Mam Audi B4 2,3 NG Quattro z 92r
-
Elvis_Presley
- Forum Audi 80

Re: Czesc wam!
[
quote="Alicja_24"]Witam jestem Alicja, mam 24lata pochodzę z Olsztyna.[/quote]