[Toruń] Spoty, zloty, grupy, informacje, Audi 80 w Toruniu
Ja też chciałem wpaść na spocik i pod Aule ale niestety:
Łożyska przedniego bez prasy nie wybiję ani nie wcisnę
Chciałem wymienić tuleje na wachaczu a okazało się, że wachacz jest pęknięty i jedną tuleje wyjąłem reką.
Powinienem wymienić przegub zewnętrzny a zdecydowałem się, że wymienię całą półoś. Przynajmniej sworzeń jest ok
Pozdro i miłego spociku !
Łożyska przedniego bez prasy nie wybiję ani nie wcisnę
Chciałem wymienić tuleje na wachaczu a okazało się, że wachacz jest pęknięty i jedną tuleje wyjąłem reką.
Powinienem wymienić przegub zewnętrzny a zdecydowałem się, że wymienię całą półoś. Przynajmniej sworzeń jest ok
Pozdro i miłego spociku !
Fotki są. Wstawię jak wrócę ze szkoły.yahoo69 pisze:a kiedy panowie bedą jakieś fotki ze spociku??
[ Dodano: 2010-03-28, 21:22 ]
26.03.2010 - Wstawiam fotki ze spotu piątkowego. Jakość zdjęć marna (za ciemno niestety). Parę fotek nie wstawiłem bo w ogóle nic nie było widać nawet po rozjaśnieniu. Oczywiście witamy dwóch nowych kolegów.
Są wstępne plany z grillem 1 maja (sobota). Jeśli ktoś ma jakieś pomysły na temat Rocznicy Grupy to proszę pisać
A tu fotencje
Zegarki przesunięte to teraz jaśniej bedzie na spotach :mrgreen:Jaca997 pisze:Jakość zdjęć marna (za ciemno niestety).
Patrz obaj nie mogą spaćmaciek122 pisze:no name napisał/a:
Wysłany: Dzisiaj 1:13
trzeba najpierw ustalic miejscowkie spotu bo billa od pada duzy plac zeby bylo mozna i sie poscigac i posmigac miedzy pacholkami itp
oj łukasz ty chyba spac nie mozesz
Byle było ciepło i nie padało :-> tego 1maja
"ciemność. widzę ciemność. ciemność widzę" <rotfl2>Jaca997 pisze:Jakość zdjęć marna (za ciemno niestety)
troszke was tam bylo <ok> o i nawet ktos C(ygaro)4 przyjechal
McDonald, Kącik urodzinowy :mrgreen: <rotfl2>Jaca997 pisze:Jeśli ktoś ma jakieś pomysły na temat Rocznicy Grupy to proszę pisać
moze sa jakies opuszczone pasy startowe w wojewodztwie? wiecie, takie wojskowe gdzie wokól same pola. moi kumple z roboty jezdza po regionie i jak cos namierza to mi powiedzano name pisze:duzy plac zeby bylo mozna i sie poscigac i posmigac miedzy pacholkami itp <ok>
dobreseba6891 pisze:moze sa jakies opuszczone pasy startowe w wojewodztwie? wiecie, takie wojskowe gdzie wokól same pola. moi kumple z roboty jezdza po regionie i jak cos namierza to mi powiedza
a ja proboje zalatwic wzjazd na plyte toru rallycrossowego moze sie uda
Wojskowe Polowe lotnisko Latkowo ??
lub Koronowo ??
oklepane... zrobi sie cieplo to bedzie tloczno na prostejlub Koronowo ??
niestety w naszym województwie jest w tym temacie cieńko
jest jeszcze Osie - Lipinki (kolo Swiecia), potem juz tylko daaalej po obcych landach (Borsk, Debrzno)