[Audi 80 B3 1.8S] czy warto kupić ten zestaw
- daro1234567890
- Forum Audi 80
- Kontakt:
[Audi 80 B3 1.8S] czy warto kupić ten zestaw
Witam ! czy montował ktoś z was taki zestaw ? I co myślicie o nim ?
http://moto.allegro.pl/item970111045_au ... zenia.html
http://moto.allegro.pl/item970111045_au ... zenia.html
Ostatnio zmieniony 29 mar 2010, 11:02 przez daro1234567890, łącznie zmieniany 3 razy.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- daro1234567890
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- daro1234567890
- Forum Audi 80
- Kontakt:
A wiesz czemu polecają febi czy coś podobnego cenowo bo są najtańsze. Np. za cenę 2 febi masz jednego lema czy moog-a. Niektórzy atrzą na to w ten sposób ,że wolą wziąć tańsze bo po co przepłacać, pan/pani w sklepie też są hapy bo tańszych rzeczy sprzedadzą więcej. I na koniec jak kupisz coś w sklepie A zapłacisz 50 zł a w sklepie B ,,to samo'' (czyt.zamiennik) za połowę taniej to wiadomo ,że będziesz chodzić i polecać sklep B. Nie wiem czemu ale tak jest
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Dokładnie. A na to że tani zamiennik wytrzyma ci 4 razy krócej niż solidna firma już nikt nie patrzy. I w ostatecznym rozrachunku tanie części kosztują cię znaczniej drożej niż solidne oryginały. Nie mówiąc już o włożonej pracy.skoti pisze:A wiesz czemu polecają febi czy coś podobnego cenowo bo są najtańsze. Np. za cenę 2 febi masz jednego lema czy moog-a. Niektórzy atrzą na to w ten sposób ,że wolą wziąć tańsze bo po co przepłacać, pan/pani w sklepie też są hapy bo tańszych rzeczy sprzedadzą więcej. I na koniec jak kupisz coś w sklepie A zapłacisz 50 zł a w sklepie B ,,to samo'' (czyt.zamiennik) za połowę taniej to wiadomo ,że będziesz chodzić i polecać sklep B. Nie wiem czemu ale tak jest
- tajson0909
- Forum Audi 80
kolego odpusc sobie ten zestaw
mnie juz krew zalewa z tym zawieszeniem nowe wszystko a dalej sie tucze dwa razy wymieniałem i teraz musze znowu wymienic ale juz taki glupi nie bede tylko pojade do aso po orginały a jak dalej sie bedzie tukło to auto na złom oddam bo juz rece mi opadaja jak cos nowego kupie to sie drugie psuje i tak w kułko juz cierpliwosc trace do audi :evil:
:!: przynajmiej do b3 :!:
mnie juz krew zalewa z tym zawieszeniem nowe wszystko a dalej sie tucze dwa razy wymieniałem i teraz musze znowu wymienic ale juz taki glupi nie bede tylko pojade do aso po orginały a jak dalej sie bedzie tukło to auto na złom oddam bo juz rece mi opadaja jak cos nowego kupie to sie drugie psuje i tak w kułko juz cierpliwosc trace do audi :evil:
:!: przynajmiej do b3 :!:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt:
jak ktoś chce to z tego zestawu moge zrobic i lemfordera
ale np tuleje wachacza napewno dłuzej od tych nie wytrzymaja umnie lemforder wytrzymał 10tys
a hansa 25tys
febi to tosamo co hans tylko w innym opakowaniu (tzn konfekcjoniowanie)
poduszki w tym zestawie sa inne niz na zdjeciu firmy lemforder o wysokości 41mm
a co do stukania zawiesze nia to powiem tak
pewnego pieknego razu wkuzyłem sie i kupiłem 2 amory sachs i cały zestaw lemfordera po wymianie dalej stukało tylko niewiadomo co prawdopodobnie magiel ma juz luz i stuka
ale np tuleje wachacza napewno dłuzej od tych nie wytrzymaja umnie lemforder wytrzymał 10tys
a hansa 25tys
febi to tosamo co hans tylko w innym opakowaniu (tzn konfekcjoniowanie)
poduszki w tym zestawie sa inne niz na zdjeciu firmy lemforder o wysokości 41mm
a co do stukania zawiesze nia to powiem tak
pewnego pieknego razu wkuzyłem sie i kupiłem 2 amory sachs i cały zestaw lemfordera po wymianie dalej stukało tylko niewiadomo co prawdopodobnie magiel ma juz luz i stuka
- wampir1988
- Audi 80 Klub