Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[B4 ABK] JAK ZGASZE NA GAZIE TO JEST PROBLEM Z ZAPALENIEM

Wszystko co związane z LPG
ODPOWIEDZ
mariusz2123
Forum Audi 80
Forum Audi 80

[B4 ABK] JAK ZGASZE NA GAZIE TO JEST PROBLEM Z ZAPALENIEM

Post autor: mariusz2123 » 29 mar 2010, 21:04

PANOWIE POMOCY

Wymienilem kopulke palec przewody.

Dzis poszedl regulator cisnienia paliwa zalozylem pierburga.

i tak jak w temacie jak zapale na benzynie i zgasze i znow chce zapalic to pali na strzal za kazdym razem czy cieply czy zimny natomiast jesli zapale na benzynie i przelacze na gaz pozniej zgasze i znowu chce zapalic to juz jest problem z odpaleniem kreci kreci i sie dlawi powoli wchodzi na obroty az wkoncu wejdzie i jest spokoj mozna smigac.

Natomiast na benzynie na analizatorze spalin wychodzi ze przekraczam norme jest do 3.5 a mam prawie 5

wiem ze sonda w programie bingo m na gazie nie wykazuje zadnego zycia nie ma na niej napiecia natomiast na benzynie dziala jest jakies tam napiecie.

nie moge juz sobie z tym poradzic co jest przyczyna tego ze po przelaczeniu na gaz i zgaszeniu nie chce zapalic na strzal i dlaczego na benzynie przekraczam normy a sonda nie wykazuej zycia na gazie natomiast na benzynie chodzi??

Blagam o konkretna pomoc :-(

mariusz2123
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: mariusz2123 » 29 mar 2010, 23:59

jak sprawdzic ta cholerna sonde czy dziala bo nawet interfejs gazu i w nim oscyloskop nic nie mowi interfejs vag mi sie zrypal po 4 podlaczeniach musze oddac na reklamacje..... uziemiony jestem...

Awatar użytkownika
Kokolino
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Radomir
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.0 ABK
Kontakt:

Post autor: Kokolino » 30 mar 2010, 09:11

mariusz2123, Popraw temat. Pisanie dużymi literami jest sprzeczne z regulaminem. Nie pisz jednego postu pod drugim w tym celu użyj opcji edycji swojego poprzedniego postu. Zapoznaj sie z regulaminem. Rozmumiem Twoje zdenerwowanie ale to nie zezwala Ci na łamanie regulaminu.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Zasilanie LPG”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl