B3 by matt1988
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Bardzo ładnie Ci to wyszło, ale mam parę zastrzeżeń
Po pierwsze nie obniżaj zawieszenia, naprawde szkoda auta, nie wygląda to wcale fajnie i tylko gorzej się jeździ po naszych polskich drogach, po drugie nie dawaj lamp USA na tył, zainwestuj w ori blende z 90, jest dużo ładniejsza i pasuje do niej normalna tablica, przy lampach USA musisz wewalić kwadratową, a to standart na malucha jest i trzeba ją wygiąć a ona i tak po chamsku odstaje i psuje efekt
Po pierwsze nie obniżaj zawieszenia, naprawde szkoda auta, nie wygląda to wcale fajnie i tylko gorzej się jeździ po naszych polskich drogach, po drugie nie dawaj lamp USA na tył, zainwestuj w ori blende z 90, jest dużo ładniejsza i pasuje do niej normalna tablica, przy lampach USA musisz wewalić kwadratową, a to standart na malucha jest i trzeba ją wygiąć a ona i tak po chamsku odstaje i psuje efekt
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
To wtedy schodzi się z profilem odpowiednoi w dół, profil 50 to takie minimum, dlatego nie mogę sie przyzwyczaić do swoich 175/70 :lol:pawelrybak15 pisze:P.S. Ja bez tjuninkowego obniżenia miałem problem z przycierającymi o klapacze oponami, jakbym obniżył to bym daleko nie zajechał :lol: :mrgreen: