[coupe] -60mm, letnie ogumienie, nowe foto str 4
witam, jako ze w temacie nic sie nie dzieje to nie znaczy ze z autem nic sie nie reza:D
więc został zainstalowany sterownik centralnego na pilot (scyzoryk) no i niestety nie udana próba montazu silownika maski ze wzgledu na blosa przez ktorego guma przeplywki dotyka prawie karoseri i nie ma miejsca na silownik:/
została zakupiona deska rozdzielcza wraz z nagrzewnicą ale z montazem poczekaja na cieplejsze dni bo -20 stopni nie mobilizuje, ale niunka gada za pierwszym strzałem:)
więc został zainstalowany sterownik centralnego na pilot (scyzoryk) no i niestety nie udana próba montazu silownika maski ze wzgledu na blosa przez ktorego guma przeplywki dotyka prawie karoseri i nie ma miejsca na silownik:/
została zakupiona deska rozdzielcza wraz z nagrzewnicą ale z montazem poczekaja na cieplejsze dni bo -20 stopni nie mobilizuje, ale niunka gada za pierwszym strzałem:)
maluj maluj, ja też w długi weekend nie bede próznował, bo musze przygotować wóz do sesji w świetle dziennym, jest kilka rzeczy które musze zrobić, tylko nie wiem na kiedy z polerką się wyrobie:/
a co do samej galerii to był spontan wypad bo miałem auto akurat umyte
wszystkie fotki sa robione w Lędzinach, jezdziliśmy i jak uznaliśmy ze "tu" bedzie fajnie to parkowanie i jazda ze statywem:D
a co do samej galerii to był spontan wypad bo miałem auto akurat umyte
wszystkie fotki sa robione w Lędzinach, jezdziliśmy i jak uznaliśmy ze "tu" bedzie fajnie to parkowanie i jazda ze statywem:D
Ostatnio zmieniony 30 mar 2010, 17:19 przez papaj, łącznie zmieniany 1 raz.
No widzę że jest już foto Filmiku o KLubowiczach i ich autach :mrgreen:
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt: