[Opole] Spoty Opolskie Sie Wie Nie!
Fiku i Danek, myślałem że jak wyślę info na priv, to na pewno dostaniecie info na email że macie nową wiadomość, dlatego już nie kombinowałem z telefonami, co by nie męczyć Cię Fiku
A ja niestety też nie dotarłem, sorki, mówiłem że wolę koło 18-19, myślałem że może coś się zmieni i uda mi się dotrzeć.... niestety... ale następnym razem <ok>
A Grzesiek był? Coś zamilkł ostatnio...
A ja niestety też nie dotarłem, sorki, mówiłem że wolę koło 18-19, myślałem że może coś się zmieni i uda mi się dotrzeć.... niestety... ale następnym razem <ok>
A Grzesiek był? Coś zamilkł ostatnio...
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80
hej...sorry Panowie. Przed spotem pokusiło mnie żeby coś zawieść wywrotką na pole...i tak się zakopałem po rozładunku że masakra, prawie 5 godzin walczyłem z łopatą. Nie miałem tel i nikogo do pomocy - masakra. Dawno mi tak nerwy nie puściły. W niedziele się nie pracuje i ch...j. Następnym razem będę -nawet grilla i węgiel miałem przygotowany. W mordę. Auto wyciągnąłem dopiero dzisiaj ciągnikiem.
Pamiętaj, niedzielna praca w gówno się obraca Ja przyjade jak dojde ze swoim złomem do ładu i składu bo troche brakuje do pełni szczęścia <ok> musze wymienić wahacze za jedyne 1600 złoty :mrgreen: Intercooler, orurowanie i tipa za kolejne 1400 <ok> Kocham motoryzacje bezkitu. Jak dobrze źle pójdzie to możemy zrobic grilla z A4 B5 1.8Tq bo powoli mnie do białej gorączki ten samochód doprowadza :mrgreen:
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80
Labek, a skąd Ty jesteś? No nie dziwię się tej gorączki... to wachacze takie drogie w b4? Czy Ty coś specjalnego zakładasz??
Luk, następnym razem... zgadajmy się dokładniej i trochę wcześniej... co powiecie na niedzielę po św tj. 11 IV koło 19? Wcześniej nie mogę obiecać że będę, bo ostatnio sporo spraw mam do załatwienia...
Luk, następnym razem... zgadajmy się dokładniej i trochę wcześniej... co powiecie na niedzielę po św tj. 11 IV koło 19? Wcześniej nie mogę obiecać że będę, bo ostatnio sporo spraw mam do załatwienia...
Mam czym ale niechce mi sie na to auto patrzeć, i częściej nim jeździ moja dziewczyna niż ja Spoko Spoko Zakwa wpadne, dawno cie nie widzialem to trzeba pobajurzyć <ok> Może w przyszłym tygodniu wpakuje nowego FMICa, i jak fundusze pozwolą może pojade na jakis programik, ale to się okaże :mrgreen:zakwapl pisze:Labek ściemniaczu , byś mógł w końcu się też pojawić , niewierze że nie masz czym :mrgreen: