[80 b3] montaż diodowych pasków ?
- zawodnik88
- Forum Audi 80
[80 b3] montaż diodowych pasków ?
witam koledzy chce się upewnić czy montaz popularnych pasków diodowych w zderzak jest legalne i czy przy kontroli drogowej panowie w niebieskich czapkach niebędą mieli zastrzeżeń co do takiego montazu ledów ?
-
- Forum Audi 80
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
a ja znam kumpla ktory upiera sie ze ma homologacje... to jedno drugie, nie wypowiadajcie czy to nam sie pdooba czy nie bo nie o to temat... a po trzecie policjant jak mu pokazesz ze masz ten dokument homologacji a bedzie wkurzony to ci udowodni ze i tak moze wziac dowod i on znajdzie za co, mamy tak stare auta ze bankowo znjadzie ;]
pozdro
maly nie maly, 50 dych droga nie chodzi... wiecej Ci dac nie moga bo to jest zly stan techniczny samochodu, a ze policjant na drodze nie ma mozliwosci sprawdzic stanu to zabiera nam dowod, abysmy udali sie na skp w celu zweryfikownaia homologacji paska czy tez innej usterki ktora Ci znajdzietomekk666 pisze:w przeciwnym wypadku dostał by nie mały mandat
pozdro
- shellah
- Forum Audi 80
- Imię: Artur
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH+lpg
zależy od policjanta.
U mnie w okolicy jeździ co 20 samochód z tym czymś z LIDLA :mrgreen: skorzystam z piśmiennictwa kolczata
Po piersze to lipnie świeci i wali po gałach
Po drugie w przepisach jest wyraźnie napisane gdzie można montować światła jazdy dziennej(odpada wersja a'la R8 A5)chodzi o wysokość odlęgłości pomiędzy.
Po trzecie wygląda jak wiocha
Po czwarte wg przepisów samemu nie wolno ingerować w elekrykę a szczególnie w światła
Po piąte to nie ciężarówka
Po szóste odpowiem na pytanie jest to illegal
Po siódme dowód poleci chyba że się dogadasz
Mam wymieniać dalej :lol:
U mnie w okolicy jeździ co 20 samochód z tym czymś z LIDLA :mrgreen: skorzystam z piśmiennictwa kolczata
Po piersze to lipnie świeci i wali po gałach
Po drugie w przepisach jest wyraźnie napisane gdzie można montować światła jazdy dziennej(odpada wersja a'la R8 A5)chodzi o wysokość odlęgłości pomiędzy.
Po trzecie wygląda jak wiocha
Po czwarte wg przepisów samemu nie wolno ingerować w elekrykę a szczególnie w światła
Po piąte to nie ciężarówka
Po szóste odpowiem na pytanie jest to illegal
Po siódme dowód poleci chyba że się dogadasz
Mam wymieniać dalej :lol:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80