Witam,
mam pytanie odnośnie zawartości schowków w bagażniku. Wg rysunków w lewej powinien być trójkąt i lewarek a w prawej jest zbiornik spryskiwaczy.
Mógłby ktoś zamieścić zdjęcie lewej kieszeni - chodzi mi o ułożenie lewarka i trójkąta oraz samego trójkąta, bo poszukuję takowego. Bardzo proszę o pomoc.
Pozdrawiam
[B4 AVANT] Trójkąt oraz kieszenie w bagażniku
Dzięki wielkie, choć ciężko mi się rozeznać w tym zdjęciu
Najlepiej, jakby ktoś zdjęcie life zamieścił.
Może Ty sagem zechciałbyś. Chcę kupić sobie trójkąt i zależy mi, żeby wszystko ładnie pasowało A i jaki masz lewarek ten z zaczepem do progu na środku, czy w jednym z końców ze zintegrowanym pokrętłem?
Może Ty sagem zechciałbyś. Chcę kupić sobie trójkąt i zależy mi, żeby wszystko ładnie pasowało A i jaki masz lewarek ten z zaczepem do progu na środku, czy w jednym z końców ze zintegrowanym pokrętłem?
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Mogę zrobić bez problemu jutro, tylko że ja mam inaczej niż ori, u mnie to leży w takiej gąbce żeby nie dudniło i jest powciskanie na sztywno.kojak85 pisze:Dzięki wielkie, choć ciężko mi się rozeznać w tym zdjęciu
Dzięki za zdjęcie instrukcji, ale ciężko coś z niej wypatrzyć. Może mógłbyś zrobić je w lepszej jakości?
Może ktoś zrobić zdjęcia jak wygląda zawartość lewej kieszeni w bagażniku, oraz jaki ma lewarek? Mój ma ułamaną białą końcówkę, w którą wchodzi rant progu więc muszę kupić drugi.
Widziałem na allegro np. takie zestawy:
http://allegro.pl/item1103338820_orygin ... zeczka.htm
Czy oryginalnie w Avancie w bagażniku było coś takiego?
Może coś doradźcie, podzielcie się swoimi rozwiązaniami.
Chciałbym się dowiedzieć jaki jest numer oryginalnej części - tego lewarka i całej zawartości kieszeni, wtedy mógłbym dobrać coś dobrego.
Może ktoś zrobić zdjęcia jak wygląda zawartość lewej kieszeni w bagażniku, oraz jaki ma lewarek? Mój ma ułamaną białą końcówkę, w którą wchodzi rant progu więc muszę kupić drugi.
Widziałem na allegro np. takie zestawy:
http://allegro.pl/item1103338820_orygin ... zeczka.htm
Czy oryginalnie w Avancie w bagażniku było coś takiego?
Może coś doradźcie, podzielcie się swoimi rozwiązaniami.
Chciałbym się dowiedzieć jaki jest numer oryginalnej części - tego lewarka i całej zawartości kieszeni, wtedy mógłbym dobrać coś dobrego.