no name, ja tam ich wcześniej nie widziałem. Może i były szczerze nie wiem. Grunt, że mam je w domu i są igła. Fajne uczucie wyciągać z pudełka Hella nowe lampy - polecam.
Tymczasem kończę jeść śniadanie i lecę montować lampy oraz umyć auto przed świętami.
lampki miały być moje za 400zł z kosztem przesyłki, ale koleś poleciał w kulki, nie zamknął aukcji, ktoś podbił i Ty zaraz po nim <ok> nie narzekaj na cenę, bo poszły za naprawdę dobrą kasę
teraz tyłeczek Compi będzie wyglądał MEGA soczyście no i ogólnie całe auto w colorze Silver-Black :mrgreen:
MarcinC ja czekałem do końca aukcji zanim dałem wyższą kwotę. Spodziewałem się walki i zaoferowałem sporo więcej, ale na szczęście nikt nie podjął się przebicia mnie. Nie narzekam, cieszę się jak dziecko. Na ebay używki w ładnym stanie chodzą ~180-200€.
gornik, wrzuc koniecznie foto jak juz zalozysz te lampiszony na auto bo na tym co dales, dyplomatycznie mowiac, troche zginely wsrod innych bytow realnych.
Kolego audirally, zaloz co predzej watek o swoim aucie - sadzac po filmie jest co pokazac i opisac <ok>
Zdjęcia, jak dla mnie rewelacyjnie to wygląda. Przy okazji auto zostało dokładnie dwa razy umyte później nawoskowane, zaczernione plastiki itp. Teraz tylko założyć nowe koła po świętach i można latać.