[b4] Zderzak tylny - opcje a'la competition ?
-
- Forum Audi 80
Ciesze sie, ze macie wlasne zdanie na ten temat <ok>
Mi jednak się podoba ta opcja którą pokazałem w pierwszym poście. Ładnie zmodzony zderzak z A6 spasowany do 80-tki. Jest i tani i ładny. Tak jak i zender, więc powiedzenie "albo rybki, albo akwarium" dla mnie jest w tej chwili nie na miejscu Wiadomo, jakbym zarabiał 3.000 na miesiąc chapnałbym sobie zderzak od @duo i ten topic nawet by nie powstał. Ale napisałem, dowiedziałem się o Zenderze i jestem zadowolony, bede mial "i rybki i akwarium"
Mi jednak się podoba ta opcja którą pokazałem w pierwszym poście. Ładnie zmodzony zderzak z A6 spasowany do 80-tki. Jest i tani i ładny. Tak jak i zender, więc powiedzenie "albo rybki, albo akwarium" dla mnie jest w tej chwili nie na miejscu Wiadomo, jakbym zarabiał 3.000 na miesiąc chapnałbym sobie zderzak od @duo i ten topic nawet by nie powstał. Ale napisałem, dowiedziałem się o Zenderze i jestem zadowolony, bede mial "i rybki i akwarium"
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
...moze i ciekawie wyglada ten z a6, ale gdzies czytalem temat o nim ze to byla kupa roboty...
Ostatnio zmieniony 02 kwie 2010, 21:43 przez Kolczat, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Silnik: 2.3 NG
[B4 Sedan] Zderzak tylny
Jako ze w przyszlosci zamierzam cale autko wyslac do lakiernika, zrodzil sie pomysl aby tylny zderzak pomalowac na wzór Competition... Mianowicie od załamania jaki widac na zderzaku w dół. Kumpel pobawil sie troche w photoshopie i wyszlo cos takiego co pokaze nizej na fotkach :mrgreen: Pierw jak wygladalo zanim poszlo na photoshop a potem po przerobce i na koncu ori zderzak Competition. Zdjecia aut pochodza od kolegow z klubu i mam nadzieje ze sie nikt nie obrazi :oops: . Nie patrzcie na lampy czy inne rzeczy bo kolezke poniosla fantazja trochu <ok> . Co sadzicie o takim pomalowaniu zderzaka :?: :roll:
Ostatnio zmieniony 02 kwie 2010, 13:12 przez Tigeros, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Moderator
- Imię: Michał
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
<ok> popieram twoj pomysl Tighe...jednak jak pisal przedmowca zderzak trzeba z listwy wygladzic, ale tak zeby zostal rowek pod dolna krawedzia listwy, wtedy nie bedzie sie tak bardzo rzucal w oczy ze byl kitowany... pomysl z malowaniem polecalem juz na forum i jestem ciekawy jak to wyjdzie w rzeczywistosci - do dziela...
-
- Forum Audi 80
Jak kto lubi <ok> Jesli ktos ma fotki tak pomalowanego zderzaka jak w moim pierwszym poscie (http://images44.fotosik.pl/279/452c91716a00ed8c.jpeg) lub zrobionego na gładko to niech sie chwali :mrgreen:
Pzdr
Pzdr
Re: [B4 Sedan] Zderzak tylny
hmm a jak by tak zderzak z B3 pomalowac i zamontowac? on ma takie przetłoczenie podobne do Compi i chyba lepeij by wspólgral ze zderzakiem s2 i coupe w B4 sedan, tylko kwestia czy by pasowal p&p.Tighe pisze:Jako ze w przyszlosci zamierzam cale autko wyslac do lakiernika, zrodzil sie pomysl aby tylny zderzak pomalowac na wzór Competition... Mianowicie od załamania jaki widac na zderzaku w dół. Kumpel pobawil sie troche w photoshopie i wyszlo cos takiego co pokaze nizej na fotkach :mrgreen: Pierw jak wygladalo zanim poszlo na photoshop a potem po przerobce i na koncu ori zderzak Competition. Zdjecia aut pochodza od kolegow z klubu i mam nadzieje ze sie nikt nie obrazi :oops: . Nie patrzcie na lampy czy inne rzeczy bo kolezke poniosla fantazja trochu <ok> . Co sadzicie o takim pomalowaniu zderzaka :?: :roll:
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Oj widzę że dużą ilość osób męczy ten zderzak i ja też już wiele razy myślałem nad tym co zaproponował beneq, ale czy ten zderzak nie jest węższy od tego z s2? i na pewno jest inaczej zaprojektowany, inne obrysy i kwestia czy to w ogóle właśnie pasuje.. fajnie by było jak by ktoś odważył się na taki eksperyment i zapodał fotki i jeszcze myślałem nad opcją z B3 sport ale w tedy wszystko w kolor
-
- Forum Audi 80
Skoro kotlet odgrzany to na klubie widziałem właśnie tak pomalowany zderzak. Nie wiem jak to jest w dotyku ale z wyglądu jak widać jest dół w macie a listwa w kolorze. Szkoda, że auto ciemne to nie widać aż tak konkretnie. Spójrzcie sobie (mam nadzieję, że właścicielka zdjęcia się nie pogniewa :-> ):
Identycznie jak to z mojego VT wyżej.
Identycznie jak to z mojego VT wyżej.