Podpowiem Ci, ze podstawka pod aku w V6, jest przykręcana do podłożnicy.

Irek z tą skrzynką od aku to był mały problem, bo za szybko wszystko się działo, czyszczone było wszystko benzyną, skrzynia, grodzie i inne pierdółki i nie chcieliśmy tego ciąć pilarką żeby od iskier się coś nie zapaliło, dlatego wycinałem to nożycami, a że szło strasznie ciężko wyciąłem tyle żeby tylko silnik się zmieścił, teraz jest dostęp, przewody paliwowe się wyciągnie i wytnie to ładnie po czym zabezpieczy i pomaluje, nie chcę nic robić na odwal i chcę mieć w miarę możliwości ład i porządek pod maska.IC69 pisze:Kamil, szkoda, że nie pozbyłeś się do końca skrzynki akumulatora, w czasie gdy nie było silnika. Teraz, ten kikut trochę szpeci komorę.
Podpowiem Ci, ze podstawka pod aku w V6, jest przykręcana do podłożnicy.
Jeśli chodzi o te kostki: http://img232.imageshack.us/i/img0114c.jpg/sagem pisze:Teraz czekam na jakiegos elektryka do 4 niezidentyfikowanych kostek
Zdjęcia pstryknę jutrowiecej zdjec!!!
elektryka jest na tyle prosta ze mozesz ogarnac ja sam!!!
napisz do mnie na gg
Nie, nie, to pierwszy taki zabieg w moim życiu <ok>Widzę że wszystko jest na dobrej drodze, nie robiłeś nigdy wcześniej takiego swapa?
Słonik, wydajna może i jest, ale jest też prawie dwa razy większa, jak bym zdemontował lampy, belkę i zderzak to może bym ją wsadził, nie wiem jak było u Franka, ale w tej A4 z której ja brałem silnik była właśnie taka duża.Słonik pisze:No spoko, dzien natepny pełen wrażen![]()
Tylko powiedz mi dlaczegpo kombinujecie z wentylatorem od a4 i jakims dodatkowym zamiast przezucic poprostu chłodnice z a4 ktora jest wystarczająco wydajna zeby miec spokoj ?
Nie dziw sie ze ze kazdy wola 300 z zdjecie immo, tutaj sie nie placi za prace tylko tak jak sam zauwazyles za wiedze a czas jest tylko przykrywka