[Wszystkie] wycieraczki do szyb
[Wszystkie] wycieraczki do szyb
Witam wszystkich użytkowników Audiczek wymieniłem ostatnio szybe przednia w mojej niunce, koszt 350zł, tanim kosztem bo chcieli 450 w innych zakładach 8-) pytanie dotyczy wycieraczek do tej szyby, chciałem sobie nowe kupic moze ktos ma jakies sugestie jakie powinienem wybrac żeby dobrze spełniały swoja role i nie były drogie bardzo. Poprzednie strasznie zgrzytały mi po szybie, znajomy powiedział ze twarde pióra maja, nowe szyba nowe wycieraczki :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 11 cze 2007, 19:26 przez camel 25, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: [80 1,9 tdi 1z] wycieraczki do szyb
Proponuję wycieraczki firmy Mot Gum. Są niedrogie a według mnie bardzo dobre.
Ja od kilku lat kupuję tylko tej firmy.
Ja od kilku lat kupuję tylko tej firmy.
SWF-mam u siebie nie długo i jest klasa, ale w pracowym T5 są od 3lat, przejechane 160tys, zima, lato i jest igiełka, teść też ma w focusie c-max 2 rok i też igiełka.misiek440 pisze:a nowe maszbosha bo powiem tak wycieraczki maja swoją żywoność i z czasem itak trza wymieniać nie ważne jakiej firmy nie mówiąc o zimie
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Chodzi ci chyba o firmę "Alca" też słyszałem że są dobre. Co do SWF to muszę nieco sprostować - seryjnie montowane były piórka Championa i żadne inne. Ja miałem ostatnio Valeo Silencio (70zł za komplet) ale nie polecam. Po około 8miesiącach się strasznie pofałdowały i ich miejsce zajęły jak na razie firmy Carrefoure za 8zł i jak na razie (2miesiące) dają radę. Ojciec za to jeździ na Championach i jest z nich super zadowolony bo faktycznie baaardzo długo (kilka lat) są jak nowe i nie zostawiają smug. Ale konkretnego modelu nie pamiętam (jest ich sporo)... Cena od 35 do 50zł za komplet ale warto.silentfox pisze:probowalem juz wiele i kupilem kiedys w tesco niepamietam nazwy takie niebieskie pudelko
ale pisze made in germany i chodza ponad rok i schodow nierobia a kosztowaly 7 zl/szt