Szrek by Oofol
Mnie się niezbyt podoba, ale już kiedyś pisałem, że lepiej jakbyś pomalował zderzaki w kolor nadwozia, kolorowe lampy z tyłu, ale widzę, że idziesz w stronę czerni.
Szkoda, bo ten lakier w słońcu naprawdę za****ście się prezentuje.
Bębny i zaciski pomalowałbym na czerwono lub na jakikolwiek inny kolor, jakbym widział na oczy takie coś, to bym padł chyba ze śmiechu... Gdzie różowy, serduszek tylko brakuje jeszcze na szybach i ognistych naklejek na drzwiach <rotfl2>
Twoje auto, rób z nim co chcesz, ale na ulicy raczej nie przykułoby mojej większej uwagi.
Szkoda, bo ten lakier w słońcu naprawdę za****ście się prezentuje.
Bębny i zaciski pomalowałbym na czerwono lub na jakikolwiek inny kolor, jakbym widział na oczy takie coś, to bym padł chyba ze śmiechu... Gdzie różowy, serduszek tylko brakuje jeszcze na szybach i ognistych naklejek na drzwiach <rotfl2>
Twoje auto, rób z nim co chcesz, ale na ulicy raczej nie przykułoby mojej większej uwagi.
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Niestety żadnego spoilera nie będzie - nie podobają mi się wersje 80siątkowe....ślepak pisze:bardzo ładnie....plus za zderzak przedni jak i tylni od Sporta....też taki miałm....czaego mi brak to tej lotki na bagażniku od quattro niziutkiej i najładniejszej jaka była. Kontrast kolorów podoba mi się co do zacisków i felg. Pozdrawiam
gornik - jak ja kocham te stereotypy :mrgreen:
maniuś - trzeba by było pomyśleć i pogadać może bym Ci pomógł
Bastek - zaciski kiedyś na tył zagoszczą ale póki co tak zostanie. Nie wiem co wy z tymi bębnami... Jeśli malowanie bębnów to agro to i zacisków też...
Krystian - <ok>
Marcin - ja też już pisałem nie raz że zderzaki w kolorze NIGDY nie zagoszczą w moim aucie. Powód jest bardzo prosty NIE PODOBA mi się to.
Co to znaczy kolorowe lampy z tyłu? Jakoś zawsze mi się wydawało, że czarne lampy to color edition
Jak autko jest umyte i nawoskowane to faktycznie rewelacyjnie lakier wygląda ale nie rozumiem dla czego dół nie może być czarny... Zresztą mój projekt
I tutaj masz rację - braku je ale już niedługo i serduszko różowe będzie na szybie albo na zderzaku <ok>Gdzie różowy, serduszek tylko brakuje jeszcze na szybach
Wszystkich którym się róż i inne niekonwencjonalne wykonania modów nie podobają i tych którym się podobają zapraszam serdecznie na:
Wheel Whores
PeEs
Auto robię dla siebie a nie po to aby każdy minięty przeze mnie przechodzień się za mną oglądał
... Co mi się nie podoba:
- za wysoko
- tylna naklejka na szybie, wiem że na tym polega twoja praca ale ....
- brak soczewek
- mało kiedy robisz foto z nowymi teilami na umytym aucie ;/
- koła jest stanowcze za małe i za wąskie
- słaby silnik
- klamki w kolorze nadwozia pryśnij
... na +
+ Pomysł z zaciskami rewelka
Też bym ojcowi coś takiego zrobił ale leży komplet brembo to niech już tak pozostanie <urodziny>
+ Oby tak dalej pomysły masz dobre więc myślę że nie ma sie czego obawiać
... Pozdrawiam Michał (Grinch) 8-)
- za wysoko
- tylna naklejka na szybie, wiem że na tym polega twoja praca ale ....
- brak soczewek
- mało kiedy robisz foto z nowymi teilami na umytym aucie ;/
- koła jest stanowcze za małe i za wąskie
- słaby silnik
- klamki w kolorze nadwozia pryśnij
... na +
+ Pomysł z zaciskami rewelka
Też bym ojcowi coś takiego zrobił ale leży komplet brembo to niech już tak pozostanie <urodziny>
+ Oby tak dalej pomysły masz dobre więc myślę że nie ma sie czego obawiać
... Pozdrawiam Michał (Grinch) 8-)
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Michał - auto jest jakie jest. Ekonomiczne - i takie poki co ma być. Wyprzedzać se da bez problemu, 180tez spokojnie leci i nie jeden się już zdziwił ;-P
Póki co nie stać mnie na auto palące 10-15l ale kiedś czas na to przyjdzie ;-P
Naklejki zostają - przynajmniej nie są nudne
Soczewki też bym chciał ale jakimś dziwnym trafem mam inne wydatki niż wymiana prawie nowych lamp na inne za 1,5K...
Koła za małe... O tak, fakt bo seryjnie w B3 były 16"...
To jest auto urzytkowe - jak bym miał robić prawdziwego Culta to by było -8, -10 ale auto było by na niedzielę.
Fakt, znajdzie się kilka zdjęć na których auto jest nie umyte - nie mam zamiaru do każdej pierdołki myć auta (jest tych zdjęć dosłownie kilka...), a tutaj jak pisałem - auto umyłem ale w trakcie spadł deszcz i nie zdążyłem zrobić zdjęć... Przepraszam Cię bardzo....
Adaś - dzięki i miej się na baczności - mam cie na muszce
trepek - Hello Kitty niestety musiałem oddać siostrzenicy narzeczonej ale nie łam się może uda się załatwić na dach myszkę Mini albo któregoś z tęczowych misiów ;-P
Póki co nie stać mnie na auto palące 10-15l ale kiedś czas na to przyjdzie ;-P
Naklejki zostają - przynajmniej nie są nudne
Soczewki też bym chciał ale jakimś dziwnym trafem mam inne wydatki niż wymiana prawie nowych lamp na inne za 1,5K...
Koła za małe... O tak, fakt bo seryjnie w B3 były 16"...
To jest auto urzytkowe - jak bym miał robić prawdziwego Culta to by było -8, -10 ale auto było by na niedzielę.
Fakt, znajdzie się kilka zdjęć na których auto jest nie umyte - nie mam zamiaru do każdej pierdołki myć auta (jest tych zdjęć dosłownie kilka...), a tutaj jak pisałem - auto umyłem ale w trakcie spadł deszcz i nie zdążyłem zrobić zdjęć... Przepraszam Cię bardzo....
Adaś - dzięki i miej się na baczności - mam cie na muszce
trepek - Hello Kitty niestety musiałem oddać siostrzenicy narzeczonej ale nie łam się może uda się załatwić na dach myszkę Mini albo któregoś z tęczowych misiów ;-P
Ostatnio zmieniony 03 kwie 2010, 20:04 przez Oofol, łącznie zmieniany 1 raz.
ja mam -40 i mam 16" et35 7.5 cala i rozwaliłem nadkola przy oponie 205/55,tak się zastanawiam czy nie pozostać przy tych calach a właśnie dać niższa oponkę a widzę że Ty takie zarzuciłeś to czemu nie spytać,masz tak dokładnie opisany temat i tyle fot że z pół dnia bym dochodził co i jak,a tak mam odpowiedź z miejsca(lenistwo)