[B3 all] Felgi czy będą pasować?
[B3 all] Felgi czy będą pasować?
Witam mam pytanie może ktoś pomoże chcę kupić aluski trafiły mi się naprawdę ładnę tylko że od peugeot sirocco (oryginalne 15 205/50) moje pytanie brzmi czy będą pasować wiem że rozstaw jest 4x108 pierścień w środku też będzie dobry tylko jak spraw stoi z oznaczeniem ET bo na feldze nic nie napisali na ten temat i zastanawiam się czy nie będą mi trzeć gdzieś może wypowie się ktoś kto miał z tym doczynienia???
A zawieszenie jakie kolega posiada?Seryjne?
Uwaga rys. poglądowy!
Powinno być mniej więcej coś takiego jeżeli chodzi o wygląd:
Jeżeli chodzi o praktykę jazdy z pasażerami to niestety Ci nie odpowiem. Dla przykładu ja w B3 mam zawieszenie -40/-40, felgi 15"ET35 opony 195/50 i problemów z ocieraneim jakimkolwiek nie mam.
Uwaga rys. poglądowy!
Powinno być mniej więcej coś takiego jeżeli chodzi o wygląd:
Jeżeli chodzi o praktykę jazdy z pasażerami to niestety Ci nie odpowiem. Dla przykładu ja w B3 mam zawieszenie -40/-40, felgi 15"ET35 opony 195/50 i problemów z ocieraneim jakimkolwiek nie mam.
- Przemo80b3
- Forum Audi 80
No niestety, nasze poslkie drogi nie są rewelacyjne i im niższy profil to bedzie gorzej się jeździło. No ale jak założysz opony o profilu 60 to będzie baloniasto, ja kupiłem felgi z takimi oponami ale jak bedę zmieniał opony to tylko na nizszy profil. A na zimę mam seryjne stalówki 14'' opony 175/70R14 i zimą jeździ się super. Teraz mam 195/60R14 u powiem tak, mam takie wrażenie, jakby mi lepiej nierówności tłumiło. Ale jak mówiłem wcześniej nastepne będą opony 195/50 albo 195/55. Pozdrawiam.suchyps pisze:Jednak zakupiłem. :lol:
Zawieszenie mam seryjne no na dwóch mam oponki o profilu 50 ale chciał bym coś koło profilu 60 założć bo na piedziesiątkach trochę słabo się jeździ. No ale faje robią wrażenie co??
P.S zawaliste felgi, naprawdę super. Z checią bym takie założył do swojej b3. A jeśli można wiedzieć ile Cie kosztowały :?: