B4 DTM Competition quattro.
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Bardzo ładne Compi kolego <ok>
Mała uwaga co do oleju LM to grupa bardzo dobrych olei ale MOS2 o którym wspomniałeś to dodatek stary jak świat i na dzień dzisiejszy stosowany praktycznie w każdym oleju hydrocrakowanym (półsyntetyki, część syntetyków) i nie jest najlepszym rozwiązaniem. Zrobił byś lepiej jak byś zalał LM Synthol 5W40 - jeden z NAJLEPSZYCH środków smarnych jaki istnieje!
Mała uwaga co do oleju LM to grupa bardzo dobrych olei ale MOS2 o którym wspomniałeś to dodatek stary jak świat i na dzień dzisiejszy stosowany praktycznie w każdym oleju hydrocrakowanym (półsyntetyki, część syntetyków) i nie jest najlepszym rozwiązaniem. Zrobił byś lepiej jak byś zalał LM Synthol 5W40 - jeden z NAJLEPSZYCH środków smarnych jaki istnieje!
Oofol, nie zgodzę się do końca. U mnie chłopaki latają sporo czasu na LQ 10 W60 w motorach 2.7 bt i chwalą jak żaden inny. Sprawdza się i u mnie, innego nie chcę widzieć.
Z olejami są różne opinie, kwestia tego czy ktoś kupuje z beczki, rozlewany w Polsce itp. Ten mam w 100% z pewnego źródła oryginalny made in Germany. Będę się go trzymał.
Pozdro.
Z olejami są różne opinie, kwestia tego czy ktoś kupuje z beczki, rozlewany w Polsce itp. Ten mam w 100% z pewnego źródła oryginalny made in Germany. Będę się go trzymał.
Pozdro.
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Ja mówię tylko i wyłącznie o olejach konfekcjonowanych od importera, a nie gdzieś z allegro.gornik pisze:Oofol, nie zgodzę się do końca. U mnie chłopaki latają sporo czasu na LQ 10 W60 w motorach 2.7 bt i chwalą jak żaden inny. Sprawdza się i u mnie, innego nie chcę widzieć.
Pozdro.
nie twierdzę, że jest to zły olej ale synthol jest lepszy
Pozdro
Koła dzisiaj późnym wieczorem odebrane, jeszcze późniejszym założone opony i felgi na auto.
Felga AZEV A 17" na 8,5" ET 20. Opona 215/40/17.
Samochód tragicznie brudny, nie widać dokładnie koloru felgi i paru innych akcentów.
Wnętrze szary perłowy metalic z palety McLarena, rant made by Słonik.
Nie powstrzymałem się i jedno spy foto z komórki. W rzeczywistości środki są jaśniejsze.
Nie wiem kiedy będzie czas wypucować i zrobić porządne zdjęcie-obowiązki.
Felga AZEV A 17" na 8,5" ET 20. Opona 215/40/17.
Samochód tragicznie brudny, nie widać dokładnie koloru felgi i paru innych akcentów.
Wnętrze szary perłowy metalic z palety McLarena, rant made by Słonik.
Nie powstrzymałem się i jedno spy foto z komórki. W rzeczywistości środki są jaśniejsze.
Nie wiem kiedy będzie czas wypucować i zrobić porządne zdjęcie-obowiązki.
Ostatnio zmieniony 13 kwie 2010, 23:55 przez gornik, łącznie zmieniany 1 raz.
AUDI_A6, są plany na dół. Chwilowo gwint jest poza zasięgiem. Cenowo i do jazdy na co dzień mi się nie sprawdzi raczej. Z resztą, albo nie umiem szukać, albo nigdzie nie mogę znaleźć gwintu do B4 quattro. Myślę teraz nad sprężynami H&R, żeby coś posadzić bardziej auto, ale też nigdzie w PL tego nie widzę.
Możesz coś z tym pomóc? Namiary jakieś czy coś?
Możesz coś z tym pomóc? Namiary jakieś czy coś?