[B5 AVG] Body S4, AVUS 18", US, carbon, xenon, Remus it
Jak kompletnie na S4 przerobione, to co w nim kopciuch robi?
Jednakże doceniam wkład pracy w samochód! Byle był taki jaki chcesz, a to, ze mi to tdi nie pasi nie będzie nigdy dla Ciebie problemem
wilu8, może się nie znam, ale kompletni nie mam pojęcia co a4 może na Cult-cie szukać...
topor, nie lepiej było brać blachy New Jersey?
Jednakże doceniam wkład pracy w samochód! Byle był taki jaki chcesz, a to, ze mi to tdi nie pasi nie będzie nigdy dla Ciebie problemem
wilu8, może się nie znam, ale kompletni nie mam pojęcia co a4 może na Cult-cie szukać...
topor, nie lepiej było brać blachy New Jersey?
- topor
- Forum Audi 80
- Imię: Toporski
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ACE+lpg
- Kontakt:
Sam nie jestem zwolennikiem turbognoja;) ale mozna zroic cos z niczego... i moj diesel bedzie sie odpychal bo docelowo bedzie 170KM... a ze paliwo ON mam łatwo dostepne majac karty AS24 to tylko na plus. Na kozysc diesla przemawia tez spalanie...
Odnosnie cult-stylu ...Marcinowi chodzi o zlot w Rothenburgu... A4 moze byc zrezana na miliony sposobow... zaczynajac od culta, rata koncząc na stajlu OEM-owym. Ja jade tam raczej poogladac auta i wyscigi na cwiarke niz kozaczyc kopciuchem... BYlem juz dwa na tym zlocie i nie tylko auta cult tam sie znajdują:)
a jesli chodzi o tablice... to byl totolotek;p
Odnosnie cult-stylu ...Marcinowi chodzi o zlot w Rothenburgu... A4 moze byc zrezana na miliony sposobow... zaczynajac od culta, rata koncząc na stajlu OEM-owym. Ja jade tam raczej poogladac auta i wyscigi na cwiarke niz kozaczyc kopciuchem... BYlem juz dwa na tym zlocie i nie tylko auta cult tam sie znajdują:)
a jesli chodzi o tablice... to byl totolotek;p
... No robi się ciekawie <ok>topor pisze:wydech dedykowany do "kopciucha" REMUSAUDI_A6 pisze:gwint, amerykaniec /chińczyk na tyle auta, jakieś plastiki pod maską :mrgreen: Topor ostro działa, ale się nie chwali nicgrinch pisze:.. Jakieś newsy :?:
[url=http://img35.imageshack.us/img35/1332/wydechu.th.jpg]Obrazek[/URL]
klapa USA/japan
[url=http://img42.imageshack.us/img42/898/klapai.jpg]Obrazek[/URL]
a reszte pokaze jak cykne fotki;)
aaa i jeszcze gadzet za zloty:)
[url=http://img411.imageshack.us/img411/3812/nebraska.th.jpg]Obrazek[/URL]
... Ludzie co wy macie wszyscy jakieś sapy do tych TDI <osohozi>
Jeżdzę dieslem i będę jeździł ponieważ nie stać mnie na benzynę mówię to otwarcie a niektórym naprawdę trzeba by niektóre rzeczy kluczem francuskim wbić do łba <palma>
... Topor dawaj świeże foty
... Krystian nic a nic nie mam przez kilka ostatnich dni dorosłem i doszedłem do wniosku że nie każdy musi jedno i to samo preferowaćAUDI_A6 pisze:A ty co masz do jedenosiemte?grinch pisze:Jeżdzę dieslem i będę jeździł ponieważ nie stać mnie na benzynę mówię to otwarcie a niektórym naprawdę trzeba by niektóre rzeczy kluczem francuskim wbić do łba <palma>
topor, fajna rejka synu :mrgreen:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt: